For Honor PC, PS4, XBOXONE

Teljesen új IP a Ubisofttól, amelyben masszív csatákat vívhatunk a középkor vérzivataros időszakában.
1484996411

Ilyen gép kell a For Honor alá

A közelgő multiplayer béta előtt a Ubisoft közzétette a For Honor minimum és ajánlott rendszerkövetelményeit. Megijedni nem kell, ha kompromisszumokat kötsz, még egy öregecske konfiguráción is eldöcög az akciójáték.
1484834632

For Honor - új hősökkel és helyszínekkel jön a béta

Kezdenek felpörögni az események a For Honor körül. Érthető is a mozgolódás, hiszen februárban bemutatkozik a játék végleges változata, jövő héten pedig élesedik a legújabb zárt béta, amiről most megtudtunk ezt-azt.
1484730360

For Honor - bemutatkozik a Nobushi

Alig egy hónap, és boltokba kerül a For Honor, érdemes hát sorra venni, milyen karakterekkel indulhatunk majd harcba. Most a szamurájok kaptak egy újabb karakterbemutatót, a főszereplője a Nobushi.
1484215208

For Honor - kiszivárgott a szezonbérlet tartalma

Rövid időre felkerült a Ubisoft saját boltjába a For Honor szezonbérletének ismertetője, amit később gyorsan el is távolítottak onnan. Már tudjuk, hogy a Season Pass a Rainbow Six: Siege példáját követi majd.
1484118000

For Honor - kiderült, hogy mikor indul a béta

Bő két hét múlva veszi kezdetét a For Honor zárt bétatesztje, amibe bármelyik platformon belevághatunk majd. Itt kóstolhatunk bele először a War of the Factions eseménybe is.
1483606831

For Honor - rengeteg gameplay érkezett

A Dualshockers jóvoltából egy raklapnyi gameplay videót kaptunk a februárban megjelenő For Honorról. A single kampány két küldetésébe is belenézhetünk, de a többjátékos mód is terítékre kerül.
1482307200

For Honor - problémás a zárt alfateszt

Titoktartás ide vagy oda, a For Honor PC-s zárt alfatesztjének egyik résztvevője nemrég kiborította a bilit, a februárban boltokba kerülő játék matchmakingje ugyanis katasztrofális állapotban van.
1481792400

Jövő hónapban indul a For Honor zárt bétája

Bár pontos dátumot még nem árult el a Ubisoft, az viszont már biztos, hogy valamikor januárban lesz a For Honor zárt bétatesztje. A bejelentés mellé új sztoritrailer is érkezett.
1481716800

A For Honor is csak internet mellett játszható

Kizárólag internetkapcsolat mellett játszható a For Honor, teljesen mindegy, hogy a multiplayert vagy az egyjátékos módot nyüstölöd. A fejlesztők azt is elárulták, hogy miért döntöttek így.
1478624410

Netflix-sorozat készülhet egy Ubisoft-játékból?

Maga a kiadó vezérigazgatója, Yves Guillemot erősítette meg, hogy a cég tárgyalásokat folytat a Netflixszel. Minden jel szerint a Ubisoft egyik sikercíméből TV-sorozat készülhet a jövőben.