Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 25.
Link másolása
A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!

A játékszabályok most is a szokásosak. Elképesztő megjelenéstengernek nézünk elébe, és mivel lehetetlen egy cikkbe belesűríteni az összes ígéretes alkotást, húszat emeltünk ki a kínálatból. Igyekeztünk változatos listát készíteni, ezért hanyagoltuk az évente folytatással jelentkező sorozatokat, a beugró pedig minden esetben az volt, hogy a fejlesztők konkrétan kijelentsék: márpedig az ő játékuk meg fog jelenni 2017-ben. A tapasztalt gamer persze tudja, hogy ez még nem jelent semmit, késések simán lehetnek (és lesznek is), ahogy az sem kizárt, hogy a várva-várt kedvencünk végül csúfosan lebőg - erre is láttunk már példát.

Ha szerinted kihagytunk valamit a listáról, esetleg plusz tipped lenne, ne tartsd magadban: a kommentszekcióban folytatható a felsorolás!

Crackdown 3 (PC, Xbox One - 2017 utolsó negyede)

Habár a Crackdown 3-ról még mindig nagyon keveset tudunk, muszáj volt helyet szorítani neki a listában, ugyanis minden esély megvan arra, hogy a játék az év végén boltokba kerülő Project Scorpio egyik húzócíme legyen. A nagybetűs Crackdown-hangulatról az eredeti játék atyja, David Jones gondoskodik, és ha valóra válik az úriember, valamint a Microsoft közös álma, akkor a folytatás nagyot durranthat - és ezt akár szó szerint is érthetitek. A fejlesztők minden korábbinál brutálisabb pusztíthatósággal kecsegtetnek a harmadik részre, a multiplayer módban történetesen porig rombolhatjuk a pályát. Ezt a Microsoft Azure nevet viselő felhőparkja teszi majd lehetővé, ami serényen számolgatja áldásos tevékenységünk eredményét, ezzel is tehermentesítve a konzolunkat vagy a számítógépünket.

For Honor (PC, PS4, Xbox One - 2017. február 14.)

Talán belázasodtak a Ubisoft dizájnerei, mert újabban egyre több friss ötlettel rukkolnak elő. A For Honor (alfateszt) például nem nyitott világgal csábítja a játékosokat, sehol egy felszabadítandó rádiótorony vagy gyűjtögetnivaló, és az univerzum építgetését is az alapoktól kezdték. A történelemkönyvek másolásával ugyanis nehezen lehetne vádolni a srácokat, a lovagok, a vikingek és a szamurájok össznépi háborúja csak a For Honor világában fordulhat elő, ott viszont nem is ér véget egyhamar. A multiplayer-orientált akciójáték a közelharcra fókuszál, a három frakció négy-négy harcosa eltérő stílusban küzd a győzelemért. A sajátos harcrendszer adja az élmény sava-borsát, itt szabályos vívásra kerül majd sor, ahol céloznunk és ennek megfelelően védekeznünk kell.

Ghost Recon: Wildlands (PC, PS4, Xbox One - 2017. március 7.)

Jó-jó, a nyitott világú lövöldével sem váratnak bennünket sokáig a franciák, ezúttal a Ghost Recont forgatják fel fenekestül a Ghost Recon: Wildlands (előzetes) formájában. A Ubisoft a körítésen és a játékmeneten is nyomott egy kövér resetet, a helyszín Bolívia lesz, nekünk pedig a kokainban utazó Santa Blanca drogkartell tevékenységének kell keresztbe tennünk. Ehhez változatos fegyvertár és járműpark áll majd rendelkezésünkre, és a legjobb, hogy akár három haverunkat is meghívhatjuk a buliba, hogy leosszuk a szerepeket és összehangoltan teljesítsük a küldetéseket. A játék szabadon bejárható világa az egyik legnagyobb, amit a Ubisoft valaha alkotott, tömve van mellékküldetésekkel, és a dzsungeltől kezdve a sivatagon át a hegyekig mindenféle tereppel meg kell majd birkóznunk. Mi döntjük el, hogy éjszaka vagy nappal akciózunk - csak az időjárás be ne kavarjon!

Halo Wars 2 (PC, Xbox One - 2017. február 21.)

Nagyon úgy néz ki, hogy idén Halo FPS és Total War nélkül maradunk, jó hír azonban, hogy lesz mivel bűnözni a böjt alatt: februárban folytatódik a Halo Wars, a valós idejű stratégia ráadásul a Creative Assemblynél készül ezúttal! A Halo Wars 2-re (bétateszt) mindenképpen ússz rá, ha a Halo-univerzumban szeretnél jobban elmerülni, de akkor is érdemes elgondolkodni a beszerzésén, ha egy jó RTS-t keresel. A klasszikus stratégiamechanikákat felvonultató játékban a UNSC egy új ellenféllel kénytelen szembenézni, az Atriox vezette Banished bandája pedig könyörtelenebbnek tűnik, mint a Halo bármely eddig ismert frakciója. A tizenhárom missziót felvonultató kampány mellett multiplayert is kapunk majd, a Blitz mód pedig kifejezetten izgalmas ötletnek tűnik: itt a manapság nagy népszerűségnek örvendő kártyajátékok sajátosságaival bolondították meg a jól megszokott játékmenetet.

Horizon: Zero Dawn (PS4 - 2017. március 1.)

A Guerrilla le sem tagadhatná, hogy mennyire örül a Killzone-mentes éveinek, a hollandok valósággal lubickolnak a Horizon: Zero Dawn munkálataiban. A nyitott világú akciójáték elsősorban a körítésével igyekszik meggyőzni a játékosokat, akiknek a törzsekben élő emberek társaságában kell túlélniük a robotdinók világában. Hősnőnk, Aloy különböző eszközökkel vadászhat majd ezekre a lényekre az értékes loot reményében, arra viszont nem árt felkészülni, hogy a fejlesztők rögtön a mélyvízbe dobnak minket: tutorialok helyett a saját bőrünkön kell megtapasztalnunk az egyszerűen csak “gépeknek” nevezett állatok erejét, ki kell ismernünk a gyengeségeiket és így tovább. A látvány pazar (erre a motorra épül majd a Death Stranding is!), már csak abban kell bíznunk, hogy épkézláb sztorit rittyentenek össze a csapat írói.

Injustice 2 (PS4, Xbox One - 2017. május 16.)

Az idei év elég sűrűnek ígérkezik a verekedős játékok piacán - végül az Injustice 2 lett a lista befutója a felhozatalból. Az új Injustice játékmenet tekintetében az elődjét idézi majd alapvetően, azonban egy érdekes (ugyanakkor kockázatos) változtatást is behoznak a készítők, a Gear System révén ugyanis úgy lootolhatunk és fejleszthetünk a meccsek után, mint egy szerepjátékban. Több ezer kiegészítőre csaphatunk majd le, ezek pedig nemcsak a karakterünk kinézetét befolyásolják, hanem a statjait és a képességeit is - ha ódzkodnál ettől, a multiban játszhatsz kiegészítők nélkül is. A történet szerint öt évvel járunk az első játék eseményei után, Batmanéknek ezúttal Brainiackel kell megküzdeniük.

Little Nightmares (PC, PS4, Xbox One - 2017. április 28.)

Nagy esély van rá, hogy a Little Nightmares lesz az idei év Inside-ja, a független Tarsier Studios csapata már a Bandai Namcóval is lepaktált, így minden adott ahhoz, hogy a fejlesztés megkapja a neki járó figyelmet. Szerencsére a marketingeseknek nem kell sokáig győzködniük minket. A szürreális látványvilággal megáldott puzzle-platformer főszereplője Six, aki rejtélyes módon a Maw nevet viselő vízalatti létesítményben találja magát. Innen kellene megszöknie egy darab öngyújtóval a kezében, kalandjai során pedig alaposan megismeri az elit kiszolgálására szakosodott intézményt - kőkemény társadalomkritikára számítunk.

Mass Effect: Andromeda (PC, PS4, Xbox One - 2017. március 23.)

Az év legjobban várt játéka. A BioWare ügyesen rugaszkodott el az eredeti trilógiától, így a Mass Effect: Andromedában (előzetes) nemcsak a rajongók, hanem az újoncok is megtalálhatják a számításukat. A sztori a Mass Effect 2 történetének környékén indul, ekkor veszi kezdetét az Androméda-galaxis feltérképezésére induló projekt, mi pedig ennek tagjaként, úgynevezett Pathfinderként vágunk bele a kalandokba. A Ryder-tesók egyikét irányíthatjuk, a felfedezésben pedig a Tempest nevű űrhajónk és Nomad nevű járgányunk lesz a segítségünkre. A Mass Effect: Andromeda számtalan testreszabási lehetőséget, továbbfejlesztett harcrendszert, a harmadik generációs Frostbite motornak hála pedig elképesztő látványt ígér.

Nintendo Switch (2017. március 3.)

Bárhonnan nézzük, a Nintendo Switch mérföldkő lesz a Nintendo történetében - megérdemelnek annyit a kiotóiak, hogy tegyünk egy próbát az új konzoljukkal! A derék hibrid nem kevesebbet ígér, minthogy bárhol, bármilyen körülmények között játszhatunk vele: ha beletesszük a dokkolóba, a kanapén terpeszkedve nyúzhatjuk a Zeldát, ha átjönnek a haverok, kapásból két kontrollerünk lesz a couch co-ophoz, míg a handheld módban utaztathatjuk is a kicsikét. A Nintendo fanatikus rajongói nem panaszkodhatnak, a Zelda mellé egy új Mario és a Xenoblade Chronicles 2 is be van ígérve nekik az idei évre.

Nier: Automata (PS4 - 2017. március 10.; PC - 2017)

Szerencsétlen negatív spirálba került mostanság a PlatinumGames, a japánok a Bayonetta 2 óta nem készítettek jó játékot, a Scaleboundot pedig törölték az év elején. Láthatóan túlvállalták magukat az elmúlt években, és reméljük, végül nem lesz baj abból, hogy ebben az időszakban született meg a Nier: Automata is. A Platinum célja az, hogy úgy támasszák fel a Nier világát, hogy közben kipofozzák a játékmenetet - az akció-szerepjáték javarészt a közelharcra koncentrál, ami mindig is a fejlesztők szakterülete volt. A történet szerint az emberiség maradéka és a hódító gépek vívják háborújukat, az emberek azonban tisztes távolságból, a Holdról figyelik az eseményeket valójában, és mindenféle androidot küldenek le, hogy harcoljanak és ellenállást építsenek helyettük. A játék főszereplője, YoRHa No. 2 Model B is egy ilyen android.

Nioh (PS4 - 2017. február 8.)

A Team Ninja hosszú évek óta adós nekünk a Nioh-val; azt is mondhatnánk cinikusan, hogy egy Souls-sorozatra volt szükségük a játék befejezéséhez. A tizenhetedik századi Japánban játszódó akció-szerepjátékot ugyanis egyértelműen a Bandai Namco címe ihlette, a szörnyvagdalást és a karakterfejlesztést az ott megszokott játékszabályok nehezítik. Harc közben három különböző állást vehetünk fel a fegyverünkkel, sprintelhetünk és kitérhetünk, amíg győzzük staminával, ha pedig hibázunk, kíméletlenül megbüntet a program - legközelebb leszünk szívesek jobban odafigyelni! A mentés és a fejlesztés az oltároknál történik, ezzel együtt azonban respawnolnak az ellenfelek is. Csupa ismerős játékelem, még a multiplayert is lekoppintották a fejlesztők!

Persona 5 (PS4, PS3 - 2017. április 4.)

A japánok már szeptember óta nyúzhatják, és szerencsére nekünk sem kell sokat várnunk a Persona ötödik részére. Főhősünkkel a Shujin Középiskola felé vesszük az irányt, ahol egy teljes tanévet le kell húznunk: egy természetfeletti világot és magát az iskolát is fel kell majd fedeznünk a játékban. Előbbinél a szerepjátékos vonal kerül előtérbe, dungeonöket térképezünk fel és harcolunk a pszichénkből kipattant alteregóinkkal, míg a hétköznapok unalmasabb pillanataiban életszimulátorra vált a program: suliba járunk, munkát vállalunk, kikapcsolódunk és kapcsolatokat építünk.

Prey (PC, PS4, Xbox One - 2017. május 5.)

A Prey 2-t elkaszálták, a Dishonoredet is jegyző Arkane a System Shock által megkezdett, majd a BioShock által folytatott vonalon viszi tovább a címet. A pazar látvány mellett borítékolható, hogy a Prey (előzetes) a sztori és a játékmenet tekintetében sem alibizik majd: a háttértörténet az amerikaiak balul elsült űrprogramjától indít, és odáig vezet, hogy a TranStar nevű vállalat egy űrállomáson kísérletezik a ránk szabaduló typhonokkal. Hősünk, Morgan Yu az egyik tesztalany, és amikor beüt a baj, frissen szerzett képességeivel, illetve a Talos I-en talált fegyverekkel igyekszik rendet tenni. A legjobb, hogy a Prey nem lineáris pályákat ígér, az űrállomást keresztül-kasul bejárhatjuk, levágások után kutathatunk, és visszatérhetünk a korábban meglátogatott helyszínekre is.

Red Dead Redemption 2 (PS4, Xbox One - 2017 ősze)

Ismerjük a Rockstart, az első dátum sosem az igazi dátum, de reménykedjünk, hogy a Red Dead Redemption folytatása nem csúszik, és még idén játszhatunk vele. A fejlesztők egyelőre nem is árultak el részleteket az új vadnyugati GTA-ról, de az már a bemutatkozó trailerből is kiderült, hogy a GTA V munkálatai során tanultakra alapoznak és lépnek tovább. A Red Dead Redemption 2 elképesztő részletességet ígér, bárhová menjünk, élő-lélegző világ fogad majd bennünket, és ha hihetünk a pletykáknak, a multiplayer módról sem kell lemondanunk - a Red Dead Online domaint már lefoglalta a cég.

Resident Evil 7 (PC, PS4, Xbox One - 2017. január 24.)

A Resident Evil 7 már megjelent ugyan, de nem hagyhattuk ki a listáról - annál is inkább, mert mérföldkő a sorozat történetében. A megannyi remaster és spin-off után a Capcom végre elszánta magát, és számozott epizódot fejlesztett a címhez, ami tartva a sormintát, alaposan felforgatta az elmúlt években megszokott Resident Evil-receptet. Egyfelől a játék belső nézetet használ (ha már ez a trendi manapság), másrészt a játékmenete is visszatáncolt az akció-orientált vonaltól - ezúttal nagyobb a hangsúly a felfedezésen, a fejtörőkön, és még a jó öreg item box is visszatért!

Sea of Thieves (PC, Xbox One - 2017)

A Rare-rajongók biztosan örültek a Kinect nyugdíjazásának, a szebb napokat látott stúdió újra formába lendülhet és szabadon alkothat. A srácok ráadásul nem bízzák a véletlenre a dolgot, a Sea of Thieves ugyanis egy korábbi munkájukhoz sem hasonlít. A multiplayer-orientált játékban egy-egy kalózt formálnak meg a játékosok, a Pixar-filmeket idéző világot pedig együtt is felfedezhetik akár: kincsek után kutathatnak, hajózhatnak, csatázhatnak és iszogathatnak is együtt. A végleges verzióban állítólag fontos szerephez jut majd a felhasználók által generált tartalom, igaz, a Rare már most is odafigyel a közösségére: a Sea of Thieves a rajongók bevonásával készül és lényegében folyamatos tesztelés alatt áll.

Shenmue III (PC, PS4 - 2017 decembere)

Az idei év végére ígérik a Shenmue III megjelenését, és bár nem sokat tudunk róla azon kívül, hogy Ryo Hazukival az apja gyilkosa után kutatunk benne, ez talán nem is baj: már az is csoda, hogy ez a játék elkészül egyáltalán. Aki nem tudná, Yu Suzuki sorozata a Dreamcasten (majd Xboxon) próbált szerencsét annak idején, és akkori szemmel nézve elképesztő összegeket emésztett fel a fejlesztése és a marketingje. A kasszáknál el is hasalt, azonban a Shenmue-t kultikus tisztelet övezi a rajongók körében, úgyhogy aligha meglepő, hogy Suzukiék foggal-körömmel harcoltak a Shenmue III elkészítéséért. A játékot végül a direktor saját csapata valósítja meg, részint közösségi finanszírozásból - a Sega semmilyen szinten nem folyik bele a projektbe.

South Park: The Fractured but Whole (PC, PS4, Xbox One - 2017 eleje)

Ahogy meglepett minket, hogy a South Park: The Stick of Truth mennyire jól sikerült, úgy lepődtünk meg azon, hogy folytatást kap: a remek értékelések ellenére sokáig arról lehetett hallani, hogy a játékosok nem igazán kaptak rá a hardcore South Park-fanoknak szóló szerepjátékra, így az üzleti értelemben nem lett sikeres. A Ubisoft azonban szerencsére bevállalta a folytatást, és bár nem az Obsidian fejleszti a játékot, a jelek szerint megéri befizetni rá. A történet szerint Cartmanék új kalandba vágnak, és ezúttal szuperhősök lesznek, amikor azonban a zsíragy felvázolja, hogy milyen menetrend mentén készülnének a filmadaptációik, hamar összekap a csapat: kitör a polgárháború. Mi az Új Srácot alakítjuk most is, tizenkét kaszt közül választhatunk, és komplexebb harcrendszerben bizonyíthatjuk a rátermettségünket.

Uncharted: The Lost Legacy (PS4 - 2017)

A bevezetőben említett játékszabályok miatt nagyon sok PS4-exkluzív kiesett a listából, az Uncharted: The Lost Legacynek azonban muszáj volt helyet szorítanunk - még akkor is, ha ez egy önállóan futtatható kiegészítő. A Naughty Dog szerint azonban nem véletlenül kapta ezt a megjelölést, a végigjátszása jóval tovább tart majd, mint anno a The Last of Us: Left Behindé, ráadásul elképesztő munkát tesznek bele állítólag: az a cél, hogy az oly sokak által hiányolt Chloe Frazer és Nadine Ross kalandja játékélmény szempontjából még a fantasztikusan sikerült negyedik részt is felülmúlja!

Yooka-Laylee (PC, PS4, Xbox One - 2017. április 11.)

Vicces, hogy a Rare épp mostanában szabadult fel, elvégre a fejlesztőcsapat veteránjait tömörítő Playtonic is a közeljövőben készül előrukkolni az első játékával. Ők ráadásul nem akarják túlcsavarni a dolgokat, a Yooka-Laylee-vel bevallottan az a céljuk, hogy megidézzék nekünk a Nintendo 64-érát. Egy mezei 3D-s platformerrel van dolgunk "mindössze", amiben Yookát, a kaméleont és Laylee-t, a denevért irányíthatjuk. Természetesen más-más képességekkel rendelkeznek, és ezeket kihasználva tudjuk majd összegyűjteni a pályákon heverésző itemeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy eljussunk a bossig és továbbjussunk a következő szintre. Annyira tiszta és egyszerű, hogy nem lehet nem szeretni!

Kapcsolódó cikkek

48.
48.
Yanez
Kettőt ki is pörgettem a listáról. A maradékból pedig már csak egyet tervezek kilőni.
47.
47.
RangerFox
#46: A cikk megírásakor a Project Cars folytatását még nem jelentették be :D A Nintendos megjegyzésedre meg inkább nem reflektálok.
46.
46.
netreg2@freemail.hu
Ez inkább egy mire vágyik egy 14éves gyerek lista.
Tele van érdektelen rétegjátékkal, fantasy és mesevilág játékokkal :(
A listára joggal került fel Ghost Recon Wildlands, a Red Dead Redemption 2 (bár engem nem érdekel) és a Resident Evil 7.

De mi a f.. keres egy Nintedo a listán? Fogalomzavar barátom. A lényeg meg lemaradt.

Hol vannak azok a játékok amit mások is kipróbálnának?
Február - Sniper Elite 4
Március - Sniper Ghost Warrior 3
Ősszel jön a Project Cars 2
Sok érdekes és fontos cím hiányzik ami idén jön.
45.
45.
user101
Ez jó lesz ez :)

Nem érdekel : Crackdown3, ForHonor, GhostReacon, HaloWars2, Injustice2, NintendoSwitch, NierAutomata, Nioh, Persona5, ReDeadRedemption2, ResidentEvil7, SeaOfThieves, SouthPark2
Nincs PS4 : Horizon0dawn, UnchartedDLC
Talán érdekel : Senmue3, YookaLaylee
Érdekel : LittleNightmares, MassEffect4, Prey"2"

Vagyis... 3 játék amivel 2017-ben mindenképp játszanom kell és még talán kettő... :DDD
43.
43.
guba800
A DAYS GONE nem volt a cimek között,pedig ugy tudom hogy még az idén megjelenik,ès szerintem nagyszerű játék lessz.
42.
42.
GAMEROD
Engem csak a Resident Evil és a Mass Effect érdekelt az idei évből mert régi nagy kedvencek, még akkor is ha túl sok fejlődést nem mutattak az eddig látottak alapján. A Prey még érdekelhet ha jó lesz, az RDR pedig odébb van főleg egy pc-snek. A többiről pedig lövésem sincs hogy micsodák, meg nem is az én világom.
41.
41.
Csoki80
Legalább lesz két (remélem) normális játék vagy nintendo :-(
32.
32.
Harrison_Wells
mintha a pc felhozatal gyengélkedne :(
31.
31.
godach
#29: Mondjuk azért azt mondani a listára hogy szarhalmaz, már nem vakmerőség hanem butaság.
29.
29.
KőbányaKispest
Kicsit túlzásba estetek a konzol cimekkel nem? De lehet szarul látok. Az összes felsorolt sz*r halmazból csak a ME érdekel.
28.
28.
Prax
Mass Effect, Prey. A többi nem nagyon érdekel, főleg az ilyen weeb shit kategória ami a listán is akad vagy 2.
25.
25.
Don Mattrick dr Phil Spencer
#24: Ahogy egy moderátor írta nekem, fanboykodni nem tilos szóval jobb, ha csendben maradsz. A trolloknak is vannak jogai. Ha azt mondja hogy nem lehet pc- játszani az úgy van ne szólj bele abba amit nem értesz. Meg amúgy is Úncsárted meg red dead redeption ever. Megjegyzés: Ma olvastam hogy jön a Ni No Kuni 2 pc-re trololo
22.
22.
kopic
RDR2, HW2, Horizon, Little Nightmares, ME:A.

N Switch ? WTF ?! 1 konzol mióta játék nektek ? -.-
Jézus...
21.
21.
Buggy
#20: Annyira nem vagyok otthon a témában, de én úgy tudom, hogy az ME 2 után indítják útjára az űrhajót, így ugyebár több évtized kell, mire eljut az Andormédába. Úgyhogy mindkét állítás igaz.
20.
20.
tomy88trance
Andromeda egyértelműen a legvárósabb :) Viszont most akkor mikor is játszódik? Mert én volt ahol azt olvastam,hogy az ME sztorija után jó pár évtizeddel, pontosan már nem emlékszem. Szóval akkor most hogy is játszódhatna a 2.rész ideje körül? :D
19.
19.
Mortis
#10: teljesen egyetértek. nagyon remélem, hogy lesz még pár meglepetés megjelenés, mert így megint kénytelen leszek régebbiek pótlására hagyatkozni, mint 2016 nagy részében.
Torments sehol, de a Halo Wars 2 persze ott a listán, amivel kapcsolatban én őszinte várakozást sehol sem láttam;fura.
18.
18.
Arsenal4ever
idén sem kell bőgni........
17.
17.
ilovenancythompson
Nier, Nioh, új Mass...ezenkívül lecsó. Felejtsétek el hogy az új Red Dead megjelenik idén..pf.
16.
16.
daenath
Mass Effect: Andromeda, Prey, Resident Evil 7. PS4/XB0 nics igy a tobbi jelenleg erdektelen szamomra.
13.
13.
Norbiii
Néhány játékot leszámítva nem nagyon ismerem ezeket a címeket. Detroit és The Last of Us 2 jöhet majd. :) Nintendora pedig egy új oldalnézetes Donkey Kong, és egy Mario party 11 nagyon jó lenne...
12.
12.
anadrex
Halo wars bétával én játszottam, de nekem nem tetszik, béna. Azt nem értem, hogy ilyen retek játéknak van hely a piacon akkor a cnc generals 2-t miért kellett törölni, vitték volna mint a cukrot.
10.
10.
logic5
Szánalmas felhozatal... Kettőt hármat leszámítva!
9.
9.
Extol
A 20-ból 3 érdekel, nem játszok konzolon
8.
8.
FiveSalmon69
Én nagy Mass Effect rajongó vagyok, de a legjobban várt játék nálam a Read Dead Redemption 2. Nagyon remélem, hogy tartja a R* az őszi megjelenést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...