Shenmue III PC, PS4

A várva-várt harmadik részre a közösség dobta össze a pénzt.

Itt a Shenmue III első gameplay trailere

Ha minden jól megy, hónapokon belül lecsaphatunk a Shenmue-sorozat harmadik felvonására. Tegnap tartották Monacóban a Magic 2019 nevű rendezvényt, ahol levetítették a Shenmue III várva-várt első kedvcsinálóját is.

Újabb képeken a Shenmue III

Az utóbbi időben némileg elcsöndesedett a Shenmue III körüli felhajtás, szóval külön öröm, hogy a napokban kaptunk néhány új screenshotot a játékból, melyek alapján egészen hangulatos látványra számíthatunk.

Részletek a Shenmue III játékidejéről

Hsziamenben került megrendezésre a G-Fusion Tour 2018, ahol a Shenmue III rendezője, Yu Suzuki több érdekességet is elhintett a várva-várt folytatásról. Annyi biztos, hogy sokkal nagyobb lesz elődeinél.

Shenmue III - 7 milliót dobtak össze rá a rajongók

Véget ért a Shenmue III crowdfunding-kampánya, Yu Suzuki és csapata pedig összegezte a bevételeket: több mint 7 millió dollárt adományoztak a rajongók a várva-várt folytatásra.

GC 2018: Egy év múlva jön a Shenmue III

A Gamescomon végre lehullt a lepel a Shenmue III napra pontos megjelenési dátumáról. Egyhamar ne számítsunk a nyitott világú kalandra, lévén pont egy év múlva landol a boltokban. Nem úgy, mint az első két rész remastere.

Hétmillió dollárnál jár a Shenmue III gyűjtése

Nemrég frissült a Shenmue III Kickstarter-oldala, ahol a Ys Net hivatalosan is megerősítette, hogy újabb mérföldkőhöz érkezett a harmadik rész gyűjtése. A rajongók 7 millió dollárt dobtak eddig össze.

Shenmue 3 - a hatalmas méret már garantált

Megérkezett a Shenmue 3 hivatalos gépigénye; ugyan a legtöbb komponenssel kapcsolatban baráti elvárásokkal találkozhatunk, ám a játék futtatásához 100 GB szabad helyre lesz szükségünk.

Jövő évre csúszik a Shenmue III

Többszöri késleltetés után sajnos újból elhalasztották a Shenmue III megjelenését. A kiadó, illetve a fejlesztők egyaránt a korábbi részek méltó folytatását tűzték ki célként, melyhez azonban több időre van szükségük.

Shenmue III - megágyaz a negyedik résznek?

Yu Suzuki, a Shenmue-sorozat rendezője a Gamersflag nevű magazinnak adott interjúban megerősítette, a harmadik rész vége nyitva hagyja a történetet, így nem kizárt, hogy lesz majd negyedik felvonás is.

Friss látnivalókon a Shenmue III

A hétvégén megtartott Magic Monaco rendezvényen tették közzé a Shenmue III legújabb screenshotjait, emellett a gamescomos előzetes bővített változatát is levetítették a közönségnek.