Shenmue III PC, PS4

A várva-várt harmadik részre a közösség dobta össze a pénzt.

Friss képeken a Shenmue III

Továbbra is nagyon keveset tudni a Shenmue III-ról, de a hosszas hallgatást ezúttal legalább három olyan képpel törték meg az alkotók, amiből azért körvonalazódik, haladnak a munkálatok.

Idén végre megjelenik a Shenmue III?

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a három évvel ezelőtt bejelentett Shenmue III idén végre tényleg megjelenik. A játékon dolgozó egyik fejlesztő Twitter-bejegyzése legalábbis erre enged következtetni.

Bayonetta, Vanquish, Shenmue - év végén felújítva?

A cseh Alza webáruház illetékesei kicsit túlbuzgóak voltak ma délelőtt, az áruház oldalán ugyanis olyan idei esztendőre ígért felújított ínyencségek adatlapjai bukkantak fel, majd tűntek el, mint a Bayonetta, a Vanquish vagy Shenmue 1-2.

GC 2017: Befutott a Shenmue III első teasere

Nem sokkal azután, hogy lehullott a lepel a Shenmue III kiadójáról, befutott a játék első teaser videója. A felvétel jeleneteit a programból vágták ki, igaz, az jól látszik, hogy van még mit csiszolni a várva-várt folytatáson.

GC 2017: Kiadóra lelt a Shenmue III

Gyorshírekkel szolgálhatunk a Shenmue III kapcsán: a fejlesztők bejelentették, hogy sikerült kiadót találniuk a régóta várt folytatáshoz, emellett a gamescomos részvételükről is szót ejtettek. Maga Yu Suzuki is kint lesz Kölnben.

Shenmue III - a Gamescomon jönnek a friss infók

Yu Suzuki és csapata egy friss bejegyzésben erősítette meg, hogy biztosan kilátogatnak az idei kölni Gamescomra, ahol a közösségi finanszírozással is megtámogatott Shenmue III új látnivalói mellett friss információkat is kapunk.

A jövő év második felére csúszik a Shenmue III

Nem sokkal azután, hogy kiderült, a Shenmue III kihagyja az idei E3-at, a fejlesztők egy kiadós csúszást is bejelentettek. Az eredeti tervek szerint még az év vége előtt boltokba került volna a régóta várt folytatás, ez azonban nem fog összejönni.

E3 2017: A Shenmue III is kihagyja az E3-at

Az új Beyond Good & Evil mellett a Shenmue III is kihagyja az E3-at, ezt a fejlesztők a legutóbbi videónaplójuk közzétételekor erősítették meg. Azt továbbra sem tudni, hogy pontosan mikor jelenik meg a játék.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!

Előrendelhető a PC-s Shenmue III

Régóta tudjuk, hogy PC-re is elkészül a Shenmue III, a játék ezen verziója azonban csak most vált előrendelhetővé. A bejelentés mellé pár új screenshot is érkezett a címből.