Shenmue III PC, PS4

A várva-várt harmadik részre a közösség dobta össze a pénzt.

E3 2015: Kickstarterre tört a Shenmue 3

Habár a Shenmue 3 ott volt a Sony színpadán ma hajnalban, mégsem ő adja a pénzt Yu Suzuki új játékára. Az alkotás közösségi finanszírozásból készül, 2 millió dollárt kérnek érte, a Kickstarter-kampány már el is indult.

E3 2015: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Lefekvés előtt egy kiadós PlayStation-konferenciával, illetve annak liveblogolásával búcsúzunk tőletek, méghozzá a szokásos menetrend szerint. Itt kommentálunk és fordítunk, a streamet pedig a másik hírünkben találjátok.

E3 2015: Mozgolódás Shenmue-fronton

Gyakorlatilag nem telik el úgy E3, hogy ne kerülne szóba Yu Suzuki legendás Dreamcast-kalandjának, a Shenmue-nek a visszatérése. Ezúttal azonban maga a játék atyja tweetelt egy sejtelmes, de érdekes fotót.

Kickstarteren tör babérokra a Shenmue 3?

Shenmue-sorozat atyja, Yu Suzuki a jelek szerint a rajongók pénzéből finanszírozná a várva-várt harmadik rész munkálatait. Legalábbis egy francia újságíró szerint erre is sor kerülhet a közeljövőben.

Felújítva térnek vissza a Shenmue-játékok?

A pletykák szerint a Sega jó ideje befejezte a Shenmue-játékok felturbózását, jelenleg a sorozat jövőjén agyal, ezért vár még a kiadásukkal. Hivatalos megerősítést nem kaptunk, viszont a kiadó azt elárulta, hogy rendkívül mozgatja a fantáziáját a Dreamcast-éra klasszikusainak felújítása.

Elhagyja a Segát a Shenmue atyja

A legendás játékdizájner, Yu Suzuki közel harminc év együtt töltött idő után elhagyja a Segát. A Shenmue- és a Virtua Fighter-játékok atyja a jövőben tanácsadóként működik majd közre a kiadó projektjeinél, de valószínűleg aktívan nem vesz már részt egyetlen játék munkálatainál sem.