Shenmue III PC, PS4

A várva-várt harmadik részre a közösség dobta össze a pénzt.

Shenmue III - először lesünk be a kulisszák mögé

Nagy a csend a Shenmue III körül, így minden olyan látnivalónak örülünk, ami a játékkal kapcsolatos. A csapat most egy olyan videósorozatot indított útjára, amiben a kulisszák mögé leshetünk be.

Már most biztatóan fest a Shenmue III

Habár a Shenmue várva-várt folytatása csak jövő decemberre fog elkészülni, a fejlesztők által kiadott látnivalók alapján mi bizakodóak vagyunk. A képek és a videó minősége nem 100 százalékos (sőt!), de érdemes megnézni őket.

Új képeken a Shenmue III

Messze még a Shenmue III megjelenése, ezért egyelőre csak néha bukkan fel egy-egy korai screenshot a játékból. Ez történt most is: kettő darab kép került elő a címből, melyre azért érdemes ránézni, ha már ilyen régóta várunk rá.

Újra lehet támogatni a Shenmue III-at

Habár a Shenmue III Kickstarter-kampánya már véget ért, PayPalen keresztül még lehet támogatni a projektet az év végéig. Itt a lehetőség arra, hogy a többi stretch goalt is elérje a fejlesztés!

A Shenmue III az új Kickstarter-rekorder

Véget ért a Shenmue III Kickstarter-kampánya. Az már régóta nem kérdés, hogy érdekli-e a rajongókat a folytatás, már csak annak kellett kiderülnie, hogy mennyi pénzt hajlandók összedobni rá.

Shenmue 3 - a szentjánosbogarak tava

Noha a Shenmue 3 fejlesztése még kezdeti fázisban van, ettől eltekintve egy vadonatúj trailer érkezett a nyitott világú címről. A Kickstarter-kampánynak két nap múlva vége, nagyon úgy tűnik, hogy az 5 millió dollár is összejön.

Shenmue 3 - konzolra is jön dobozos verzió

A fejlesztők a hétvégén megerősítették, hogy PlayStation 4-en is napvilágot lát dobozos formában a Shenmue 3, nem csupán szimpla letölthető játék lesz. Emellett befutott a sorozat történetét bemutató dokumentumfilm előzetese.

Jó sokáig kell várnunk a Shenmue 3 demójára

A Shenmue 3 próbaverzióját kizárólag azok a rajongók kapják meg, akik a Kickstarteren minimum 100 dollárral támogatták Yu Suzuki játékát. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy az exkluzív demó csak 2017-ben érkezik.

E3 2015: A Sony is pénzeli a Shenmue III-at

Habár a Shenmue III finanszírozására hivatalosan egy Kickstarter-kampányon keresztül gyűjtenek, nem véletlen, hogy Yu Suzuki a Sony konferenciáján jelentette be a játékot. A cég is támogatja a projektet.

E3 2015: Összegyűlt a pénz a Shenmue 3-ra

Ahogy arra számítottunk, nem kellett sokat várni, és már össze is gyűlt a kért a összeg a régóta várt Shenmue 3-ra. A fejlesztők egy rajongói kérdésre válaszolva azt is megerősítették, hogy akár további platformokra is jöhet a játék.