Lara Croft GO Mobil

A Hitman GO-hoz hasonló körökre osztott cím csodás zenékkel és Lara Crofttal.

2018-ban jön az új Tomb Raider-film

Bár sokáig azt pletykálták, hogy akár már jövőre láthatjuk az új Tomb Raider-filmet, a Warner Bros. most bejelentette, hogy pontosan mikor is kerül a mozikba a rebootolt cím.

Megvan, ki játssza Larát a Tomb Raider-filmben

És nem, nem a Star Wars: Az ébredő Erőból ismerős Daisy Ridleyre esett a GK Films választása. Egy másik - ráadásul Oscar-díjas - leányzó tetszeleghet Lara Croft szerepében. Rögtön eláruljuk, hogy ki.

Most a mobilosokat vette célba a Humble Bundle

Újabb Humble Mobile Bundle-re nevezhetünk be, 62 dollár értékben, nyolc játékot szerezhetünk be nagyon olcsón, ha élünk a lehetőséggel. Kár, hogy az akció továbbra is csak az androidosoknak szól.

TGA 2015: Ezek az év játékai

Hiába a bejelentések és az előzetesek, a The Game Awards az év legjobb játékainak díjazásáról szólt elsősorban. Összegyűjtöttük az összes kategória győztesét, és egy listában vonultatjuk fel őket.

Ingyenes kiegészítőt kap a Lara Croft GO

Hálaadás alkalmából ingyenes, rengeteg újdonságot és új kihívásokat is tartalmazó kiegészítőt kap a mobilos Lara Croft GO. A meglepetés mellett a Square Enix Montreal azt is megerősítette, hogy most 40 százalékkal olcsóbb lett a játék.

Lara Croft GO teszt

Erről a játékról lehetetlen úgy írni, hogy lépten-nyomon ne a Hitman GO-t emlegessük. A Hitman GO ugyanis a tökéletes mobiljáték, a Lara Croft GO pedig - nem is titkoltan - erről az alapról próbál meg elrugaszkodni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalos: véget ért az uborkaszezon, ezen a héten már egy raklapnyi olyan játék érkezik, amely érdemes lehet a figyelmetekre. Mindegy, milyen platformon játszol, akad majd egy-két érdekesség!

GC 2015: Lara Croft GO - ezzel játszol novemberig

A Square Enix bejelentette a Lara Croft GO megjelenési dátumát, aminek a rajongók kifejezetten örülni fognak, hiszen alig pár hetet kell várni a mobilos cím érkezéséig. Talán kihúzod vele a Rise of the Tomb Raiderig.

E3 2015: Érkezik a Lara Croft GO

A Hitman GO mintájára a Tomb Raider-játékok hősnője is megkapja a maga körökre osztott stratégiáját Lara Croft GO címmel. A játékmenet is hasonló lesz, igaz, itt elsősorban a környezet leküzdésére is oda kell figyelnünk.

E3 2015: Square Enix-konferencia - LIVEBLOG

Ma se maradunk izgalmak nélkül. A Nintendo bemutatója után a Square Enix is megtartja a maga konferenciáját, ahol a tervek szerint legalább hat nagy bejelentésre is sor fog kerülni. Vajon tényleg jön az új Chrono Trigger?