Lara Croft GO Mobil

A Hitman GO-hoz hasonló körökre osztott cím csodás zenékkel és Lara Crofttal.
1667379641

Bezárja kapuit a korábban Square Enix Montréal néven ismert Studio Onoma

A stúdió új anyavállalata, az Embracer Group - ami csak idén nyáron vásárolta meg a stúdiót - kedd reggel jelentette be a változást.
1665400740

Mostantól Onomának hívják a Square Enix Montrealt

Tudtuk, hogy a Square Enix Montreal nem viselheti sokáig a nevét, elvégre a stúdiót eladta a japán kiadó az Embracer Groupnak.
1659160800

Úgy tűnik, annyi az új Tomb Raider-filmnek, Alicia Vikander nem lesz többet Lara Croft

Nem is olyan rég még arról számoltunk be, hogy bár a következő Tomb Raider-film sorsa bizonytalanná vált, Alicia Vikander alapvetően bizakodóan várja a jövőt. Most újabb fejlemények érkeztek - és nem éppen jók.
1658230320

Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz az új Tomb Raider-filmmel

Erről Alicia Vikander, a Lara Croftot legutóbb megformáló színésznő beszélt egy interjúban. A hölgy szerint az MGM felvásárlása miatt leállt a projekt, és várják, hogy újra zöld utat kapjanak a munkálatok.
1651682040

Kiderült, hogy állnak a Tomb Raider-sorozat eladásai

A hét legfontosabb híre volt, hogy az Embracer Group felvásárolta a Square Enix nyugati stúdióit, ennek kapcsán tudtuk meg azt is, hogy pontosan hogy állnak most a Tomb Raider-sorozat eladásai.
1585407600

Ingyenesen tölthető a Monument Valley 2

Újabb két ingyenes játékot ajánlunk a bezárkózás mellé, ezúttal viszont mobilokra. A méltán népszerű Monument Valley második része és a Lara Croft GO is fizetés nélkül tölthető le az alkalmazásboltokból.
1528120800

Nem készít több GO-játékot a Square Enix

Hitman GO, Lara Croft GO, Deus Ex GO: hiába kedvelték a Square Enix sorozatát még azok a játékosok is, akik szkeptikusok a mobilos címekkel kapcsolatban, a kiadó most úgy döntött, nem fejleszti tovább a szériát.
1484069451

Ingyenes a Hitman, a Deus Ex és a Lara Croft GO

A Square Enix népszerű frencsájzai alapján készült taktikai játékok mobilos változatai most ingyen a tiéd lehetnek az Amazon alkalmazásboltján keresztül. Nem árt sietni, az ajánlat limitált ideig szól!
1480863600

PC-re és PS4-re is megérkezett a Lara Croft GO

A PSX-es bejelentés után már meg is érkezett PlayStation 4-re és PS Vitára a korábban mobilos Lara Croft GO nagygépes változata. A PC-sek sem maradnak ki a mókából, ugyanis már Steamen is elérhető a játék.
1469002620

Videó: múltidézés Lara Crofttal

A tegnapi bejelentés mellé érkezett egy hosszabb videó, amiben nemcsak a Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration kiadása villantja meg magát, de az elmúlt húsz év összes Tomb Raider-játéka is. Múltidézés következik.