Layers of Fear PC, PS4, XBOXONE

A Bloober Team túlélőhorrorja, melyben egy őrült festő elméjébe látogatunk el.
Típus: FPS, túlélőhorror

Launch traileren a Layers of Fear DLC-je

Kevesebb mint egy hét múlva érkezik a Bloober Team horrorjátékának, a Layers of Fearnek a DLC-je. Az Inheritance című kiegészítőben az alapjáték főszereplőjének a lányát fogjuk alakítani.

Kiegészítőt kap a Layers of Fear

A Bloober Team megerősítette, hogy a tavasszal bemutatott Layers of Fear augusztus elején megkapja első kiegészítőjét. Az Inheritance DLC minden platformra elérhető lesz.

Layers of Fear teszt

Azt mondják, a zsenialitást és az őrületet csak egy hajszál választja el egymástól. A Bloober Team horrorjátéka felett viszont könnyű ítélkezni: bármennyire is megvolt benne a potenciál, egy igazán őrült festő elméje ennél jóval elborultabb.

Utolsó traileren a Layers of Fear

Maga mögött tudva az Early Accesst és a Game Preview programot, tegnap óta már PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megvásárolható a Bloober Team legújabb játéka, a Layers of Fear.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, ráadásul változatlanul sűrűn érkeznek a jobbnál-jobb játékok. A Steamen valami elképesztő dömping várható, de azok sem panaszkodhatnak, akik konzolon játszanak!

Jövő hónapban jön a Layers of Fear

Hamarosan elkészül a Bloober Team horror címe, a Layers of Fear. A játék eddig csak az Early Access, illetve a Game Preview program keretein belül volt megvásárolható, azonban februárban konzolokra is megjelenik.

Layers of Fear - látogatás egy őrült festő elméjébe

Pszichedelikus horrorjátékot készít a Bloober Team. A készítők előző alkotása, a Basement Brawl elég gyengusra sikerült, ám a Layers of Fear szerencsére eléggé meggyőzően fest. Igazi hátborzongató kirándulás lesz.