Layers of Fear PC, PS4, XBOXONE

A Bloober Team túlélőhorrorja, melyben egy őrült festő elméjébe látogatunk el.
1518111413

Megvan, mikor költözik Switch-re a Layers of Fear

A szeptemberi bejelentés után a Layers of Feart fejlesztő Bloober Team végre bejelentette, mikor is költözik Nintendo Switch-re a játékuk. Sokat már nem kell várni, mert ebben a hónapban lesz a debüt.
1513666839

Ingyenes a Watch Dogs és a Layers of Fear

A kiadók továbbra is ajándékokkal halmozzák el a nagyérdeműt, mára is jutott két ingyenes játék. A Ubisoft ezúttal a Watch Dogsot dobja hozzánk PC-n, de térítésmentesen tölthető a Humble Store-ból a tavalyi év legjobb horrorjátéka is.
1505818825

A Layers of Fear is jön Switch-re

A Bloober Team tavaly megjelent horrorjátéka is Nintendo Switch-re költözik. A csomag már tartalmazza az Inheritance DLC-t is, illetve a Joy-Conok mozgásérzékelését is bevethetjük a viktoriánus rémálom során.
1487780520

Itt vannak a márciusi Games With Gold-játékok

Bejelentette a Microsoft a márciusi Games With Gold-játékokat. Ezúttal is négy címnek örülhetnek az Xbox Live Gold-előfizetők, megkapják a Layers of Feart és a Borderlands második részét is.
1470049200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten sűrűnek tűnik az augusztus, erre már a hónap első hetén is kapunk bizonyítékot. Ha a játékfelhozatal mégsem feküdne ezúttal, akkor sincs baj, mert a moziba is érdemes lehet egy kitérőt tenni.
1469628000

Launch traileren a Layers of Fear DLC-je

Kevesebb mint egy hét múlva érkezik a Bloober Team horrorjátékának, a Layers of Fearnek a DLC-je. Az Inheritance című kiegészítőben az alapjáték főszereplőjének a lányát fogjuk alakítani.
1467536400

Kiegészítőt kap a Layers of Fear

A Bloober Team megerősítette, hogy a tavasszal bemutatott Layers of Fear augusztus elején megkapja első kiegészítőjét. Az Inheritance DLC minden platformra elérhető lesz.
1456756920

Layers of Fear teszt

Azt mondják, a zsenialitást és az őrületet csak egy hajszál választja el egymástól. A Bloober Team horrorjátéka felett viszont könnyű ítélkezni: bármennyire is megvolt benne a potenciál, egy igazán őrült festő elméje ennél jóval elborultabb.
1455692400

Utolsó traileren a Layers of Fear

Maga mögött tudva az Early Accesst és a Game Preview programot, tegnap óta már PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megvásárolható a Bloober Team legújabb játéka, a Layers of Fear.
1455614400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, ráadásul változatlanul sűrűn érkeznek a jobbnál-jobb játékok. A Steamen valami elképesztő dömping várható, de azok sem panaszkodhatnak, akik konzolon játszanak!