Seven: The Days Long Gone PC

Izgalmas egyveleg a Kholat és a The Witcher 3: Wild Hunt egykori fejlesztőitől.
1492869602

Kivonatok a Seven: The Days Long Gone világából

A januári helyzetjelentés óta nem hallottunk a The Witcher fejlesztőinek új játékáról, amely egy posztapokaliptikus környezetben játszódó, felülnézetes lopakodós cím. Hangulatos talpalávalóval vértezték fel az új trailert.
1485601230

Így néz ki most a Seven: The Days Long Gone

Emlékeztek még az IMGN.PRO és a The Witcher egykori fejlesztőinek játékára, a Seven: The Days Long Gone-ra? Itt az új trailer, és határozottan ígéretesen fest a posztapokaliptikus környezetben játszódó anyag.
1461758432

A heti galériafrissítés

A tapétázók figyelmébe ajánljuk az eheti képgyűjteményünket olyan címekkel, mint a Dead Island: Definitive Collection, a NieR: Automata, a Paragon, a Seven, a Nioh vagy éppen a King's Quest harmadik epizódja.
1461326428

Nézzünk bele a parkourral operáló Sevenbe!

Tavaly augusztusban mutatkozott be a Thief által inspirált szerepjáték, amin a The Witcher egykori fejlesztői dolgoznak. Mozgásban még ígéretesebb a Seven: posztapokaliptikus nyitott világ, parkour - mindez felülnézetből.
1439881320

Seven - a Thief által inspirált szerepjáték

Izgalmas egyveleggel készül a Kholatot jegyző IMGN.PRO és az egykori CD Projekt RED-munkatársakból álló Fool's Theory: új projektjük egy, a Thief által inspirált izometrikus nézetű szerepjáték lesz.