Pokémon Go IPHONE, Mobil

Pokémonos játék mobilokra, melyet az Ingress fejlesztője, a Niantic készített el.
1544788833

Végre megjöttek a PvP-csaták a Pokémon Góba

Többéves huzavona után végre élesedett a PvP Trainer Battles a Pokémon Góban, így a 10. szint fölött járó edzők harcba már küldhetik pokémonjaikat egymás ellen. Egyelőre még problémás a rendszer.
1543834810

Hamarosan érkezik a PvP a Pokémon Góba

Rengeteg szóbeszéd után a Niantic megerősítette, hogy nemsokára összecsaphatnak egymással az edzők a Pokémon Góban. A PvP Trainer Battles első részletei már világosak, de a pontos dátum még nem.
1542733200

Niantic és az ENSZ - összefogás a turizmusért

A Pokémon GO-ért felelős Niantic összefogott az ENSZ turisztikai világszervezetével annak érdekében, hogy támogassák a fenntartható, felelősségteljes turizmust.
1531051200

Még mindig megállíthatatlan a Pokémon Go

Ugyan már két év telt el a Pokémon Go megjelenése óta, és a kezdeti hype is jócskán alábbhagyott, ám továbbra is rengetegen tesznek próbát az AR-játékkal, mely a bevételeken is meglátszik.
1522666800

1,6 millió dollárra perelték a Pokémon GO fejlesztőit

A tavaly nyáron megrendezett GO Fest elég csúnyán el lett baltázva. A Niantic most több mint másfél millió dollár kárpótlást kénytelen fizetni az elégedetlen látogatóknak.
1522652400

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!
1522073580

Jönnek a sztoriküldetések a Pokémon Góba

Habár az adatbányászok előtt eddig sem volt titok, a Niantic a minap hivatalosan is megerősítette, hogy jönnek a küldetések, illetve a sztori-orientált missziók a Pokémon Góba. Egy ilyen questsorozattal csalogathatjuk elő Mew-t is.
1515686400

Pokémon Go - búcsú a régebbi iPhone-októl

A Niantic bejelentette, hogy hamarosan megszűnik néhány régebbi iPhone és iPad támogatása a Pokémon Gónál. A csapat szerint olyan fejlesztések várhatóak, amiket ezek a készülékek a legfrissebb iOS híján nem bírnak majd el.
1513839600

Felturbózott AR-módot kap a Pokémon Go

Az opcionálisan bekapcsolható AR+ kizárólag iOS-en érhető majd el, és az Apple-féle ARKit képességeire támaszkodik. Nemcsak a játékélményt hivatott javítani, de a játékmenetet is befolyásolja.
1512651609

Ryan Reynolds lesz Pikachu detektív

Néha úgy tűnik, Hollywood egészen véletlenszerűen kap fel egy játékot, amiből később filmet csinál. Így van ez a Detective Pikachuval, amely egy kizárólag Japánban megjelent 3DS-es anyag. A főszereplőt Ryan Reynolds alakítja.