Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue PS4

A Kingdom Hearts III előtt még kiad egy KH-csomagot a Square Enix.

Amerikai toplista: a Resident Evil 7 vitte a hónapot

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét elemző NPD Group januári jelentése. Az év első hónapjában kisebb volt a forgalom, mint tavaly, a játékeladásoknak köszönhető, hogy nem lett nagyobb a visszaesés.

Brit toplista: az élen nyitott a Resident Evil 7

A Resident Evil-sorozat a Capcom legnépszerűbb címe az Egyesült Királyságban, és bár az előző két számozott epizód rajtját nem nyomta le, a Resident Evil 7 is szépen kezdett az országban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük! Elkezdtek felpörögni a megjelenések, és bár a héten Resident Evil-napokat tartunk, egy sor másik érdekesség is érkezik, amelyek közül az ínyencek válogathatnak majd.

TGS 2016: Csak jövőre jön a Kingdom Hearts 2.8

Pont egy éve mutatkozott be Tokióban a Kingdom Hearts 2.8 - Final Chapter Prologue, amely az eredeti tervek szerint decemberben vette volna be a boltokat. Végül csak jövőre kapjuk meg.

Újra mozog a Kingdom Hearts III

A Japánban tartott Jump Festa esemény apropóján új Kingdom Hearts-előzetest kaptunk, amely egyszerre szolgál kedvcsinálóként a Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue és a Kingdom Hearts III számára.

Itt az új Kingdom Hearts-csomag, ezúttal PS4-re

A harmadik rész érkezése előtt kiad még egy Kingdom Hearts-csomagot a Square Enix, egyúttal pedig kimaxolja a hülye címadás versenyét is: úton a Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue.