BattleTech PC

Körökre osztott taktikai stratégia mechekkel a főszerepben.
1524506520

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvégének nézünk elébe, lássuk, milyen friss címekkel tudjuk majd eltölteni a szabadidőnket, ha az intenzív videojátékozás mellett tesszük le a voksunkat!
1524049207

Csekkold le a BattleTech nyitóanimációját!

Egy hét múlva érkezik a Harebrained Schemes körökre osztott mechás játéka, a BattleTech. Most befutott a roppant hangulatos bevezető videó, és a sztorimódba is belenézhetünk egy trailer segítségével.
1522220452

Dátumot és sztoritrailert kapott a BattleTech

Azt már korábban is tudtuk, hogy áprilisban landol a boltokban a MechWarrior univerzumában játszódó körökre osztott stratégia, ám a Harebrained Schemes csak most árulta el a napra pontos dátumot.
1521370833

BattleTech - mi vagyunk a zsoldosok

A Harebrained Schemes a jövő hónapban adja ki a MechWarrior világában játszódó körökre osztott stratégiáját, a BattleTech-et. A legújabb előzetesből kiderül, hogy a zsoldos szakma nem is olyan könnyű.
1519911027

Áprilisban robog be a BattleTech

A Harebrained Schemes végre elárulta, mikor kaparinthatjuk meg a népszerű társasjáték alapján készülő körökre osztott játékot. A MechWarrior univerzumában játszódó BattleTech-ben robotokat vezethetünk győzelemre.
1510855247

Ilyen lesz az egyjátékos mód a BattleTech-ben

Aki nem tudná, a Harebrained Schemes készít körökre osztott stratégiát a BattleTech nevű klasszikus társasjátékból. A cím ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a MechWarriors, és most a single kampányába is belenézhetünk.
1502787616

BattleTech - csak a jövő év elején

A Paradox Interactive és a Harebrained Scheme megerősítette, hogy az eredetileg idei esztendőre tervezett megjelenés helyett kicsit tovább dolgoznak a kizárólag PC-re készülő BattleTechen, ami így a jövő év elejére csúszik át.
1497293640

E3 2017: A BattleTech is megmutatta magát

A BattleTech is előkerült a PC Gaming Shown. A fejlesztők beszéltek egy keveset a játék kampányáról, valamint belenézhettünk a testreszabási lehetőségekbe és a körökre osztott harcba is.
1494860454

Egy órán át mozog a BattleTech multija

Felgyorsultak az események a BattleTech körül, miután a hétvégén arról írtunk, hogy a Paradox személyében kiadóra lelt a körökre osztott stratégia. A fejlesztők most bejelentették a multiplayer béta dátumát is.
1494662413

Kiadóra talált a BattleTech

A Hairbrained Schemes csapata bejelentette, hogy a népszerű mechás társasjáték alapján készülő játékukat, a BattleTechet a Paradox Interactive adja ki. Itt a közösségi finanszírozásból készülő körökre osztott stratégia új trailere is.