BattleTech - mi vagyunk a zsoldosok

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 18.
  • Videó
Link másolása
A Harebrained Schemes a jövő hónapban adja ki a MechWarrior világában játszódó körökre osztott stratégiáját, a BattleTech-et. A legújabb előzetesből kiderül, hogy a zsoldos szakma nem is olyan könnyű.

A népszerű társasjáték alapján készülő BattleTech nagyon mély stratégiai szimulációval rendelkezik. Itt például nem csak a nyertes csatákról szól minden: mivel egy zsoldoscsapat parancsnokát irányítjuk a játékban, brigádunk finanszírozására is oda kell figyelnünk. Mecháinkat boldogan kell tartani, folyamatosan javítani és tankolni kell őket, és a küzdelmek során ügyelni kell arra, hogy nagyon ne amortizáljuk le a gépeket.

Emellett persze az egész galaxist felfedezhetjük, a kampány nyitott végű lesz, így a szavatos szórakozás biztosítva van.

A BattleTech áprilisban érkezik PC-re.

5.
5.
Csoki80
4.
4.
Ooorky
#2: Akkor nézd meg még egyszer azt az univerzumot, mert sokszor pont kommandósok, kémek, szerelők döntötték el a csaták sorsát... Van olyan is amikor harckocsizó szakasz veri tönkre az ellenség mech-jeit. Arról nem is beszélve, hogy a klánokat legelőször a Lyrán tüzérségnek sikerült visszavonulásra kényszerítenie.
3.
3.
Stack
Közben sajnos megtaláltam.
Jó drága steam-es lesz, nem free to play :(
2.
2.
Stack
#1: Elég furcsa elképzelés mivel az univerzum pont a Mech-ekre valamint a nagy házak politikai csatáira épül.
Az elképzelésed alapján nekem a StarCraft Ghost ugrott be ami, hasonló lett volna szerintem, de sajna azt is lelőtték. Annak is hasonló volt a nézőpontja. (egy magányos ghost a nagy univerzumban.
A Játékot nagy szeretettel várom.
Lehet tudni hogy ez netes lesz, mint a Tactics volt, vagy steam-es megávsárlós?
1.
1.
Ooorky
Szívesen játszanék végre olyan Battletech játékkal is PC-n ami nem a Mech-ekre épül. Pl. single fps egy egyszerű katona szemszögéből aki egy város ostromát próbálja túlélni, miközben tankok, mech-ek, helikopterek, légűrvadászok vívják harcukat körülötte...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...