Gran Turismo Sport PS4

Megérkezett az első PlayStation 4-exkluzív Gran Turismo.

Gran Turismo Sport - dinamikus időjárás nélkül

Kazunori Yamauchi egy interjúban árulta el, hogy a dinamikus időjárás és napszakváltozás is kimarad a Gran Turismo Sportból. Cserébe stabilabb framerate-et és jobb képminőséget kapunk.

Gran Turismo Sport - ennyit változott a grafika

Habár még hónapok vannak hátra a megjelenésééig, már most rengeteg kritika éri a Gran Turismo Sportot a grafikája miatt. A most következő összehasonlító videóból kiderül, mennyit változott a játék a sorozat előző részéhez képest.

Így körözünk a Gran Turismo Sportban

Három gameplay videót is kaptunk a Gran Turismo Sportból, a felvételeket a GT Planet csapata szállította. Belekukkanthatunk a menübe, versenyzünk egy picit, és egy visszajátszást is végignézhetünk.

Gran Turismo Sport - mégse lesz béta

Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital vezetője és a Gran Turismo-széria atyja a Videogamernek elárulta, elmarad a korábban beharangozott Gran Turismo Sport bétateszt.

Dátumot kapott a Gran Turismo Sport

Habár az este folyamán egy komolyabb bemutatót is kap a Gran Turismo Sport, már most megtudtunk egy csomó friss részletet a játékkal kapcsolatban. Az is kiderült, hogy mikor jelenik meg, és trailerünk is van.

76 milliónál jár a Gran Turismo-sorozat

A PlayStation-exkluzív autós széria fejlesztője, a Polyphony Digital bejelentette, hogy világszerte már 76 millió példány kelt el a Gran Turismo-frencsájz darabjaiból. Ez egészen meggyőző számadat.

Gran Turismo Sport - nem a hetedik rész

Senki ne gondolja, hogy a tegnap leleplezett Gran Turismo Sport a sorozat teljes értékű hetedik része lesz. Viszont nem is egy újabb Prologue-ot kapunk, hiszen tartalomban annál sokkal többről van szó.

Gran Turismo Sport bejelentés

Hivatalosan is bemutatkozott a Gran Turismo-sorozat következő iterációja, a Gran Turismo Sport. Az új rész valamikor jövőre fog megjelenni, és nem meglepő módon a VR-támogatásra is rá fog gyúrni.