Gran Turismo Sport PS4

Megérkezett az első PlayStation 4-exkluzív Gran Turismo.

Októberben jön a végleges Gran Turismo Sport

A Sony Interactive Entertainment és a fejlesztésért felelős Polyphony Digital hivatalosan is megerősítette, hogy a Gran Turismo Sport végleges változata október közepén gurul ki a garázsból.

E3 2017: Tíz perc a Gran Turismo Sporttal

Most már biztos, hogy ősszel érkezik a Gran Turismo Sport PS4-re, a Polyphony Digital nem kapkodta el a dolgokat. Az E3-as videóözön hajrájában belenézhetünk a Sony autóversenyébe, amely PS4 Prón brutális látvánnyal operál.

E3 2017: A második galériafrissítés

A tegnapi Ubisoft- és a mai Sony-bejelentések után csak úgy tobzódunk a szebbnél szebb screenshotokban. Mára Beyond Good & Evil 2-, Far Cry 5-, God of War-, Skull & Bones-, Gran Turismo Sport- és Days Gone-képek jutottak.

E3 2017: Ősszel gördül ki a Gran Turismo Sport

Bár a Polyphony Digital tervezett dátumait legtöbbször szkeptikusan fogadjuk, a készítők szerint idén ősszel érkezik a Gran Turismo Sport. A Sony konferenciája előtt levetítették az autós cím legújabb előzetesét is.

Gran Turismo Sport - száguldás egy Porschéval

Tavaly járt le a Porsche és az EA közötti exkluzív megállapodás, így többek között a Gran Turismo új részében is helyet kapnak a német autógyártó járgányai. Érkezett egy trailer, melyben a Porsche 911 GT3 RS-t nézhetjük meg akcióban.

Ennyivel szebb a Gran Turismo Sport

A Gran Turismo 6 a PS3 egyik legszebb játéka volt, de vajon mennyit fejlődött hozzá képest az új epizód? Videón hasonlították össze őket, így könnyen megbizonyosodhatunk hogyan sikerült a generációváltás.

Gran Turismo Sport - bemutatkoznak a Porschék

A hónap közepén jelentette be a Sony, hogy a Gran Turismo Sportban is vezethetjük a német autógyár csodáit. A legújabb, 4K felbontású előzetesben két Porsche 911 GT3 RS csap össze a Nordschleife aszfaltján.

Gran Turismo Sport - a héten indul a béta

Miután lejárt az EA és a német autógyártó közti szerződés, nincs akadálya annak, hogy más játékokban is feltűnjenek a Porschék. A Gran Turismo Sport is köztük van, aminek szombaton Európában is elindul a bétatesztje.

Mozgásban a Gran Turismo Sport

Nemrég elindult a Gran Turismo Sport bétája, melynek apropóján előkerült egy remek minőségű játékmenet-videó a címből - 1080p-ben 60 fps mellett csodálhatjuk meg az ikonikus Schulze Motorsport Nissan GT-R Nismo GT3-at.

Gran Turismo Sport - márciusban jön a béta

Bár a korábbi jelentések szerint a Polyphony Digital elkaszálta a Gran Turismo Sport bétáját, úgy néz ki, elég jól áll ahhoz a csapat, hogy hamarosan zárt tesztelést indítson. Az első fázisban csak a tengerentúliak vehetnek majd részt.