Gran Turismo Sport PS4

Megérkezett az első PlayStation 4-exkluzív Gran Turismo.

Bemutatkoznak az új Gran Turismo autói és pályái

Meglepő módon autók és pályák is lesznek a Gran Turismo Sportban, a Polyphony Digital pedig most jól be is mutatta őket. A járgányokat hat kategóriába sorolták, és összesen negyven pálya vár ránk.

Gran Turismo Sport - belekóstolhatunk a demóba

A Sony bejelentése alapján jövő héten limitált ideig mindenki kipróbálhatja a közelgő Gran Turismo Sport demóváltozatát. Egészen pontosan október 9-től három napon keresztül nyúzhatjuk a próbaverziót.

Gran Turismo Sport - ilyen a kompetitív versengés

Nem olyan régen, a Tokyo Game Show keretein belül rendezett a Sony - négy japán versenyző között - egy élő futamot a Gran Turismo Sportban. A kompetitív versenyt a méltán híres suzukai pályán bonyolították le.

TGS 2017: Itt nézd vissza a Sony-konferenciát!

A héten veszi kezdetét a Tokyo Game Show, amit a Sony konferenciája nyit meg - remélhetőleg több érdekes bejelentésre és játékbemutatóra is sor kerül a délelőtt. Az eseményt élőben követheted nálunk!

GC 2017: Gran Turismo Sport - éjszakai gameplay

Kölnben tartják a Gamescomot, így stílszerűen az ikonikus német pályát, a Nürburgringet mutatja be a Gran Turismo Sport legújabb gameplay videója. Ezúttal egy éjszakai versenybe nézhetünk bele.

GC 2017: Konzolcsomag a Gran Turismo Sporttal

Egy limitált kiadású PS4-es konzolcsomag érkezik a Gran Turismo Sporttal Európába. A csomagban szürke és fekete színben pompázó 1 TB-os PS4 Slimet találunk, de választhatunk másmilyen összeállítást is.

Gran Turismo Sport - újabb trailerek érkeztek

A Gran Turismo Sport mögötti marketinggépezet a várakozásoknak megfelelő intenzitással dolgozik. Most újabb három videót kaptunk, amelyek között egy PSVR-ra koncentrálót is szemügyre vehetünk.

GT Sport - bemutatkoznak a GT Academy nyertesei

A Sony négy trailert tett közzé a minap a közelgő Gran Turismo Sport kapcsán. Mielőtt azonban további olvasás nélkül, hangos guminyikorgásra éhezve kattintanátok a videókra, el kell áruljuk, gameplayt nem tartalmaznak.

Gran Turismo Sport - mikrotranzakciók nélkül

Kazunori Yamauchi, a Gran Turismo atyja a bejelentette, hogy a Gran Turismo Sport biztosan nem fog mikrotranzakciókat tartalmazni. Ezzel a lépéssel a Sony versenyszimulátora nagyot húzhat.

Újra mozgásban a Gran Turismo Sport

A PlayStation Undergroundnak hála újra megnézhetjük mozgás közben az idén ősszel érkező Gran Turismo Sportot. Az új videó az egyjátékos módra koncentrál, így a zárt bétát próbálgatóknak is tartalmaz újdonságokat.