Gran Turismo Sport PS4

Megérkezett az első PlayStation 4-exkluzív Gran Turismo.

Gran Turismo Sport - egy dög lesz Fittipaldi autója

Hónapok óta semmit sem hallottunk a Gran Turismo-sorozat következő kitérőjéről, a Gran Turismo Sportról, a Polyphony Digital viszont gondoskodott róla, hogy megtörje a csendet.

Videón a PlayStation idei nagyágyúi

A Sony idén is kiadott egy kétperces kedvcsinálót, amelyben az év "kihagyhatatlan" PlayStation 4- és PlayStation VR-címeit vonultatja fel. Az új Gran Turismo, a Horizon és az Uncharted: The Lost Legacy mellett a Detroit is feltűnik.

Ezt tudja PS4 Prón a Gran Turismo Sport

A Polyphony Digital letette az esküt, miszerint a Gran Turismo Sport kihasználja a PlayStation 4 Pro képességeit. Való igaz, az új trailerben briliánsan néz ki a versenyjáték az új konzolon, lesz itt 4K-, HDR- és VR-támogatás is.

Gran Turismo Sport - nem kap teljes VR-támogatást

Bár a korábbi hírek arról szóltak, hogy a legújabb, számozás nélküli Gran Turismo teljes körű VR-támogatást kap, ez nem fog megvalósulni. A Sony londoni PS4 Pro-rendezvényén már mást mondott Kazunori Yamauchi.

Késik a Gran Turismo Sport, és nem tudjuk, mennyit

Maga Kazunori Yamauchi jelentette be a hivatalos PlayStation Blogon, hogy elhalasztották a Gran Turismo Sport megjelenését. A játéknak novemberben kellett volna boltokba kerülnie.

GC 2016: Kamerás videókon a Gran Turismo Sport

A Gran Turismo Sportból még nem sok gameplay videót láthattunk, ezért érdemes megnézni a DualShockers által közölt kamerás játékmenetfelvételeket. A minőség nem a legjobb, de a lényeg látszik.

Gran Turismo Sport - friss részletek és képek

Nemrégiben a Chinajoy nevű rendezvényen tartott prezentációt a Gran Turismo-sorozat atyja, Kazunori Yamauchi, ahol elárult pár érdekességet a Sport alcímen futó folytatásról. A partnerkeresőre is rágyúrnak majd.

E3 2016: Gran Turismo Sport - infók és videó

A PS4-exkluzív versenyjáték producere, Kazunori Yamauchi a Sony E3-as műsorában több érdekességet is elárult a Gran Turismo Sportról. Emellett egy 9 perces, kiváló minőségű gameplay videóval szolgálhatunk.

E3 2016: A harmadik galériafrissítés

Úgy záporoznak felénk a képek az idei expóról, hogy elő kellett vennünk az esernyőt - sebaj, összeszedtük mindet! A mai szórásba többek közt a CoD: Infinite Warfare, a Ubisoft friss üdvöskéi, a Gran Turismo Sport és az új Zelda került be.

E3 2016: Mit ad majd nekünk a Gran Turismo Sport?

A Sony nem várta meg a konferenciáját, már most kiadta a Gran Turismo Sport expós előzetesét. Ezúttal is egy hosszabb gameplay videónak örülhetünk, amely a játék extra fícsöreit mutatja be nekünk.