Portal Knights PC

A Minecraft és a The Legend of Zelda találkozása. Imádjuk.
1595959200

Íme, a Games with Gold augusztusi játékai

Menetrendszerűen leleplezte a Microsoft a következő havi Games with Gold-játékok listáját, ami finoman is szólva nem váltott ki túl nagy lelkesedést az xboxos táborból. Az Xbox Game Pass kínálata mellett most csak másodhegedűs lesz.
1545894054

A lejtők ördögei leszünk a januári PS Plusszal

Visszafogott játékkínálat jellemzi a januári PlayStation Plus felhozatalát. A PS4-esek ezúttal a téli extrém sportoknak hódolhatnak a Ubisoft-féle Steeppel, de az építkezés szerelmesei sem csalódnak a Portal Knightsban.
1522159200

Újabb játékokkal bővül az Xbox Game Pass kínálata

Nyolc újabb címmel gazdagodik a Microsoft előfizetéses rendszerének tárháza. Az Xbox One-on és PC-n elérhető szolgáltatás segítségével játszhatunk majd többek közt a Cities: Skylinesszal, és az Xbox One-ra hamarosan megjelenő Robocrafttal.
1494843300

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrűnek ígérkezik a hét játékmegjelenések szempontjából. Össznépi bunyóba kezdenek a kedvenc szuperhőseink, sci-fi körítést kap a Dark Souls (vagy valami olyasmi), és a PlayStation VR játékfelhozatala is bővül egy kicsit.
1455026940

Izgalmas egyvelegnek tűnik a Portal Knights

Amikor a Minecraft találkozik a The Legend of Zeldával. Egy érdekes kombináció, viszont annál inkább magával ragadó a Steam Early Accessbe készülődő Portal Knights.