The Sinking City PC, PS4, SW, XBOXONE

Nyitott világú nyomozós cím a Call of Cthulhu alapján.
Típus:

Csúszik a The Sinking City?

Az eredeti tervek szerint márciusban kellene megjelennie az H.P. Lovecraft műveit ihletforrásként használó The Sinking Citynek, de az Amazonon található frissített adatlap szerint a premier két hónappal később lesz csak esedékes.

Ennyit javultak a The Sinking City animációi

Az ukrán Frogwares nem ült a babérjain az elmúlt hónapokban, az H.P. Lovecraft művei által inspirált The Sinking Cityben jelentősen javult a főszereplő és a szörnyek mozgása - most megnézhetjük, hogy pontosan mennyivel.

Megkapjuk a The Sinking City pályaszerkesztőjét

A The Sinking City felett bábáskodó Frogwares nyilvánosságra hozza majd azokat az eszközöket, melyekkel legújabb játékuk helyszínét készítették. A pályaszerkesztővel órák alatt teljes városrészeket generálhatunk!

The Sinking City - a történetmesélés, mint művészet

Eddig is egyértelmű volt, hogy érdemes lesz odafigyelni a Frogwares játékára, és ezt a legutóbbi előzetes csak még inkább megerősítette. A fényektől kezdve, a kameramozgáson át, egészen a színhasználatig minden mesterinek ígérkezik.

GC 2018: The Sinking City - gameplay kommentárral

Még a békés halál sem biztos az H.P. Lovecraft művei által ihletett The Sinking Cityben. A Frogwares alaposan felkészült az idei Gamescomra, egy vadiúj filmes előzetessel és 12 perc gameplayjel gazdagodtunk!

Így változik a The Sinking City időjárása

Nem fogunk örülni, ha ránk esteledik és leszakad az ég a The Sinking City alapjáraton is elég komor világában. A legfrissebb fejlesztői napló a játék fény- és időjárási effektjeit mutatja be.

Befutott a The Sinking City első gameplay trailere

Jöhet egy frissítő reggeli arcmosás és borotválkozás? A The Sinking City legfrissebb előzetese egy H. P. Lovecraft rémálmába illő jelenettel nyit, amin nem segít sokat a süllyedő város morózus hangulata sem.

E3 2018: Jövő márciusban jön a The Sinking City

A PC Gaming Show keretében már kaptunk egy filmes trailert, ám a Frogwares ma délután megerősítette a Cthulhu-mítoszra építkező The Sinking City megjelenési dátumát. Ha mindez nem lenne elég, ott van még 13 percnyi gameplay is.

E3 2018: Fedezzük fel a The Sinking City titkait!

A Frogwares független játékstúdió egy új előzetessel érkezett a PC Gaming Show színpadára. Ebben a H.P. Lovecraft által ihletett rémálomban a mi detektívmunkánkon múlik majd a süllyedő város sorsa.

The Sinking City - képeken a lovecrafti borzalom

A héten már láthattunk egy trailert a Frogwares detektívjátékáról, ám most egy raklapnyi friss screenshot és artwork landolt a galériánkban. A The Sinking Cityt H.P. Lovecraft hátborzongató művei ihlették.