Tyranny PC

A Pillars of Eternity fejlesztőinek következő régivonalas RPG-je.

GC 2016: Itt a Tyranny első fejlesztői naplója

Készüljetek fel arra, hogy az Obsidian dark fantasy RPG-jében rengeteget kell olvasni: a fejlesztők szerint több mint 600 ezer szó került a játéka. Nehéz dolga volt az íróknak, hiszen egyetlen történetet különböző módokon kellett elmesélniük.

Negyven percig mozog a Tyranny

Az E3-on már néhány pillanat erejéig belenézhettünk az Obisidian Entertainment új hardcore szerepjátékába, ám most hosszabban is mozog a Tyranny. A fejlesztők egy livestream keretében demózták az anyagot.

E3 2016: Itt a Tyranny első gameplay trailere

A Pillars of Eternity 2 mellett az Obsidian még egy hardcore szerepjátékon dolgozik Tyranny címmel. Az alaphelyzet már csak azért is érdekes, mert itt a hősünk a gonoszok oldalán áll. Először mozog az RPG.

E3 2016: PC Gaming Show - LIVEBLOG

Idén sem maradnak dedikált konferencia nélkül a PC-s játékosok. A PC Gaming Showról természetesen élőben blogolunk majd, amit érdemes olvasnod a livestream nézése közben. Így teljes az élmény, ugye?

GDC 2016: Tyranny - íme, az Obsidian új RPG-je

A Pillars of Eternity fejlesztője marad a kaptafánál, azaz újra egy felülnézetes szerepjátékon dolgozik. A Tyranny nemlineáris kampányt kínál, ráadásul a morális döntéseinknek komoly súlya lesz a sztori alakulására.