Tyranny PC

A Pillars of Eternity fejlesztőinek következő régivonalas RPG-je.

Tölthetőek az Epic Games Store heti játékai

Menetrendszerűen befutottak az aktuális heti Epic Games Store-ajándékjátékok. A csomag az ígéreteknek megfelelően a Pillars of Eternity, valamint a Tyranny minden jóval megpakolt változatait tartalmazza ezúttal.

Két remek szerepjátékkal készül az Epic Store

Felfedte a jövőheti ajándékait az Epic Games Store, és úgy tűnik, akkor is is mivel játszanunk, ha nem fizetünk be a Cyberpunk 2077-re. Az Obsidian két remek RPG-jét, a Pillars of Eternityt és a Tyrannyt dobják be a ringbe.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A szeptember nemcsak az iskolakezdést, de a rossz időt is úgy hozta magával, mintha kötelező lett volna. Sebaj, legalább akad néhány új játék arra a rövid időre, míg normalizálódik a helyzet!

GC 2017: Szeptemberben jön a Tyranny kiegészítője

A Paradox Interactive bejelentette, hogy szeptember elején érkezik a Tyranny első nagyobb kiegészítője, a Bastard’s Wound. Egy sötét hangulatú, filmes előzetessel ünnepeljük a hírt - gonosznak lenni még mindig jó.

E3 2017: Kiegészül a Tyranny

Az Obsidian Entertainment nem hagyja parlagon a Tyrannyt. A szerepjáték Bastard's Woundnak keresztelt új expanziója már úton van, melyben egy teljesen új régióban zsarnokoskodhatunk kedvünkre.

E3 2017: Itt nézd vissza a PC Gaming Showt!

Harmadik éve rendezik meg a PC Gaming Showt az E3 apropóján, és noha az elmúlt két évben felejtős előadásokat kaptunk, reméljük, hogy idén izgalmas műsorral jelentkeznek a szervezők. Az eseményt élőben követheted nálunk.

Tyranny teszt

A gonosz mágus-hadúr, Kyros, szinte az egész világot uralja már. Az utolsó ellenálló vidékért most kezdődik a harc, a mi feladatunk azonban az ellenállók porba tiprása lesz, a zsarnok alattvalójaként.

Launch traileren a Tyranny

Örülhetnek a harcore RPG-k rajongói, ugyanis végre megérkezett az Obsidian által fejlesztett Tyranny. A megjelenés alkalmából természetesen befutott a launch trailer is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A megjelenő játékok számát tekintve viszonylag visszafogottnak ígérkezik ez a hét, ami persze nem jelenti azt, hogy ne lenne mivel játszani. A Dishonored régóta várt folytatását is pénteken kapjuk meg!

Megvan a Tyranny dátuma

Az Obsidian vadonatúj RPG-je, melyben végre nem a jó oldalt képviseljük, november közepén veszi be a boltokat. A megjelenési dátum mellé egy ütős előzetest rittyentettek össze a fejlesztők. Zsarnoknak lenni remek dolog!