Mobiljátékok rovat Mobil

Legújabb rovatunkban friss mobiljátékokat veszünk nagyító alá. Android, iOS, Windows Phone, mi van még?

Hivatalos: mobilokra költözik az Xbox Live

A Microsoft hivatalosan is megerősítette, hogy a februárban felreppent pletykák igazak, így Androidra és iOS-re is kiterjeszti az eddig csak Xbox-konzolokon és PC-n elérhető Xbox Live-ot.

HWSW: Megnyújtott kijelzővel támad a Sony

A Sony is bemutatta a Barcelonában zajló MWC-n a legújabb készülékeit. Az új Xperia 1 zászlóvivő, illetve a középszintű modellek is 21:9-es panellel támadnak, vagyis érdekes formával érkeznek majd az új telefonok.

HWSW: Két kijelzőt kapott az új LG

Úgy tűnik, az LG egyelőre nem száll be a kihajlítható kijelzős őrületbe, de ettől még meglesz a maguk megoldása is. Bemutatkozott a kijelzős tokkal felszerelhető V50 Thinq és az LG G8 Thinq is.

HWSW: Bemutatkozott a Huawei Mate X

Ahogy az várható volt, a hivatalosan a mai nappal rajtoló barcelonai Mobile World Congress 2019 az előző évek egyik fő hívószava, az 5G mellett az összehajtható okostelefonoktól lesz hangos. Bemutatkozott a Huawei Mate X.

HWSW: Itt a Samsung összehajtható telefonja

Tegnap bemutatkoztak a Samsung legújabb készülékei. A koreai óriás átrajzolt Galaxy S-szériával és a Galaxy Folddal veszi ostrom alá a piacot. Új dizájn, új funkciók - és csillagászati árcédulák mindenhol.

Xbox Live - Switchen és mobilon is

Eddig csak az Xbox-konzolokon, illetve PC-n találkozhattunk az Xbox Live rendszerével, a Microsoft azonban a jövőben Nintendo Switchre és mobilkészülékekre is kiterjesztené az online platformját.

HWSW: Zsugorodik az okostelefon-piac

Az IDC szerint a gyenge Q3-ban is kapkodtak a Huawei- és Xiaomi-telefonokért. A Samsungnak már jóval fájdalmasabb volt a negyedév, az Apple pedig stagnált - de még csak most jön az iPhone XR-roham.

Apple: fel kell tüntetni a loot boxok oddsait

Szigorít az Apple a loot boxokat, illetve ahhoz hasonló mechanikákat alkalmazó játékoknál, a jövőben fel kell tüntetni az App Store-ban, hogy azok milyen valószínűséggel dobálják a különböző típusú kiegészítőket.

Game Boyt csinál a telódból az androidos kiegészítő

A Hyperkin kiegészítőjével az eredeti Game Boyt idézi majd az androidos okostelefonod, sőt, még az eredeti kazettáiddal is megbirkózik majd! Videón is meg tudjuk mutatni a kicsikét.

HWSW: Kirobbanó siker a Samsung Galaxy S8

Megdöntötték a Galaxy S7 rekordját a Samsung idei csúcsmodelljei, az S8-sorozatra közel harmadával több előrendelés érkezett, mint a tavaly ugyancsak rekordot állító előd esetében - írja a HWSW.