Mobiljátékok rovat Mobil

Legújabb rovatunkban friss mobiljátékokat veszünk nagyító alá. Android, iOS, Windows Phone, mi van még?

HWSW: Olcsó iPad és piros iPhone az Apple-től

Csendben frissítette termékpalettáját a cupertinói vállalat, forradalmi újítás nincs, de csalódásra így sincs ok - írja nagytestvérünk, a HWSW. Egy olcsó iPad és egy piros iPhone 7-es főszerepel a bejelentésben.

HWSW: Csodás médiahack lett a Nokia 3310

Zseniális húzással hackelte meg a Mobile World Congress hírforgatagát a Nokia márkát továbbvivő csapat. Az ötlet, a legendás 3310-es modell feltámasztása bejött, 24 óra alatt mindenki megtudta: visszatér a márka a piacra.

HWSW: Okostelefon-gyártócskát vett a Razer

Tovább növeli a felvásárolt cégek listáját a Razer. Az akvizíciókat elnézve a cég hosszútávú céljai között a virtuális valóság és/vagy egy kézikonzol is szerepelhet - írja nagytestvérünk, a HWSW.

HWSW: Itt a Nokia visszatérése

Kizárólag Kínában lesz (egyelőre) elérhető a Nokia márkát feltámasztó finn HMD első androidos okostelefonja. A kiábrándítóan gyenge specifikációk mellé legalább szerény árcédula társul - írja nagytestvérünk, a HWSW.

HWSW: Jövőre érkeznek az androidos Nokiák

Lezárta a Nokia brand akvizícióját a HMD Global és a FIH Mobile, a cégek lassan el is készülnek a jövőre piacra kerülő első modellekkel. A közönség várhatóan a 2017-es MWC-n láthatja őket - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Legalább öt mobiljáték jön a Sonytól 2018 elejéig

Habár a PlayStation Mobile nem hagyott szép emlékeket benne, a Sony csak azért sem adja fel a mobilos játékpiac meghódításának tervét. A jelenlegi elképzelések szerint a következő másfél évben legalább öt mobiljátékkal rukkolna elő.

HWSW: Kivezetik a Galaxy Note 7-et a piacról

Beismerte a totális kudarcot a Samsung, teljesen kivezeti a zászlóshajót a piacról. Precedens nélküli lépés, komolyan megrengetheti a cég pozícióját a konzumer és a komponensgyártói piacon is - írja a HWSW.

HWSW: Tovább füstölög a Galaxy Note 7

Már összesen nyolc esetet regisztráltak, melyekben állítólag cserélt Note 7 készülékek robbantak fel. A problémák miatt a Samsung ismét leállíthatja a gyártást, a mobilszolgáltatók menekülnek.

Bemutatkozott a Google új VR-szemüvege

A Cardboard bár érdekes kezdeményezésnek bizonyult, lehetett sejteni, hogy hamarosan egy komolyabb VR-headsettel is előáll a keresőóriás. A Daydream View lényegében a Samsung Gear VR testvére.

HWSW: Unalmasak és drágák a Google új telefonjai

Nincs többé Nexus, csak Pixel. Meglepően drága és szürke lett a Google visszatérése a saját gyártmányú telefonok világába. Beigazolódtak a pletykák, az őszi hardveres eseményén mutatta be első két saját márkás telefonját a cég.