Agony PC, PS4, XBOXONE

Irány a pokol!

Agony - mégsem lesz cenzúrát eltörlő patch

A Madmind Studiosnak néhány dolgot ki kellett vágnia az Agonyból ahhoz, hogy a játék megkapja a 18-as karikát az európai korhatár-besorolásért felelős hivataltól. A srácok most úgy döntöttek, később sem nyitják meg a kérdéses tartalmakat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vészesen közeledik az uborkaszezon, de azért a nyár első napjait is lesz mivel eltölteni. A héten például az év egyik legjobban várt horrorjátékának, az Agonynak örülhetünk majd.

Így kezdődik a pokoljárás az Agonyban

Néhány szerencsés magazin már rátette a mancsát a Madmind Studios horrorjátékára, így most belenézhetünk az Agony első tíz percébe. Nem indul simán a pokoli utazás, ilyen nehéz terepen bizony kerülnünk kell a feltűnést.

Öt perc borzongás az Agonyval

Már tényleg csak napok választanak el minket az Agony megjelenésétől, ám a készítők addig is segítenek elütni az időt. Most öt perc színtiszta gameplayt nézhettek meg belőle, de csak akkor, ha bírjátok gyomorral!

Agony - ilyen lesz az extra játékmód

A Madmind Studios további információkkal szolgált a közelgő horrorjátékuk Agony módjáról. Itt egy véletlenszerűen generálódó pályán kell túlélnünk, változó küldetésekkel és célokkal. A szavatossággal nem lesz gond!

Sztortrailert kapott az Agony

Ha polgárpukkasztásról van szó, nem kell félteni a Madmind Studio játékát. Az Agony legújabb előzetesében paráználkodó démonokkal, csecsemőevéssel és sok más borzalommal szembesülhetnek a horrorrajongók.

Május végén jön az Agony

Habár március végére vártuk a pokoli utazást, a Madmind Studio végül két hónapos csúszás után, május 29-én küldi a boltokba az Agonyt. A végleges dátum mellé hátborzongató képeket és egy vadiúj trailert is kaptunk. Óvatosan kattints!

Cenzúrázni kellett az Agonyt

A Madmind Studio horrorjátéka tömve van testnedvekkel és nemi szervekkel, és ezért a srácok néhány apró változtatást eszközöltek annak érdekben, hogy elkerüljék a legdurvább, Adults Only korhatár-besorolást.

Csúszik az Agony megjelenése

Mégsem jelenik meg március végén a Madmind Studio belső nézetes horrorjátéka. A csapatnak még több időre van szüksége az Agony polírozásához, hogy mindhárom platformon a lehető legjobb élményt nyújtsa.

Agony - ilyen géppel szállhatsz le a pokolba

A Madmind Studio elárulta, milyen gép szükséges a hónap végén érkező Agony futtatásához. Már a végleges rendszerkövetelményekről van szó, ráadásul egészen barátiak, úgyhogy a többség simán átlépheti a pokol kapuját.