FIFA 17 Mobil, PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

2016-ban is folytatódik az EA focisorozata.

E3 2016: Még egy trailer a FIFA 17-ről

A sztorimódot bemutató The Journey című előzetest már láttuk, de most megérkezett a FIFA 17 egyéb újításait taglaló kedvcsináló is. Az új motor új funkciókkal kecsegtet - nem is kevéssel.

E3 2016: Sztorimóddal jön a FIFA 17

A Titanfall 2 egyjátékos kampányát beharangozó trailer után egy másik előzetese is kiszivárgott az Electronic Artsnak: ezúttal a FIFA 17-ből tudunk látnivalót mutatni, méghozzá nem is akármilyet!

E3 2016: Electronic Arts-konferencia - LIVEBLOG

Az idei E3-as konferenciák sorát az Electronic Arts nyitja - pontosabban saját bulit tart Los Angelesben még az expó kezdete előtt. Az EA Playről élőben blogolunk, megosztjuk és véleményezzük a látottakat. Tarts te is velünk!

E3 2016: Nézd vissza az EA-konferenciát!

Az Electronic Arts showjával startol el az idei E3. A konferenciát nálunk élőben követheted, ha érdekel a Battlefield 1, a Titanfall 2, vagy éppen a Mass Effect: Andromeda. A sportjátékokról nem is beszélve!

E3 2016: Szeptemberben jön a FIFA 17

Hivatalosan is bemutatkozott a FIFA-sorozat következő iterációja. A FIFA 17 tartja a korábbi részek menetrendjét, így szeptemberben jelenik meg, ráadásul most már a Frostbite lesz a felelős a látványért.

Motorcsere vár a FIFA-ra?

A pletykák szerint a FIFA 17 már a Frostbite motort fogja használni, és nem az Ignite-ot. Állítólag a bejelentésre sem kell sokat várni, kíváncsiak vagyunk, milyen változásokkal jár majd az engine-csere!