FIFA 17 Mobil, PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

2016-ban is folytatódik az EA focisorozata.

Brit toplista: a Call of Duty vitte a karácsonyt

Az Infinite Warfare immáron három hete vezeti az eladási toplistát az Egyesült Királyságban, hiszen a december 24-gyel véget ért héten sem talált legyőzőre. A sorrend nem is változott a hatodik helyig, ahol a Mafia III nagyot ugrott előre.

Brit toplista: 6 milliónál jár a GTA V

Nagy változások nem történtek a múlt heti listához képest, így például az első három helyezett sorrendje is megegyezik az egy héttel ezelőttivel. Az élen még mindig a Call of Duty: Infinite Warfare tanyázik.

Brit toplista: csak a hetedik a The Last Guardian

Megérkeztek az év utolsó nagy megjelenései, a The Last Guardian és a Dead Rising 4 próbálhatta meg felforgatni a brit játékeladási toplistát. A probléma csak az, hogy egyikük sem járt sikerrel.

Brit toplista: ezüstérem az új Final Fantasynek

Amíg a Final Fantasy XV remek rajtot vett és egészen a második helyig jutott a múlt heti premierjét követően, addig a Ubisoft csúfosan leszerepelt sportjátékával. A Steep ugyanis csak a huszonnegyedik helyig tudta feltornázni magát.

Brit toplista: alulmaradtak a Pokémonok

Hiába produkált elképesztően erős nyitányt a Pokémon Sun és Moon párosa, a Black Friday alaposan megkavarta a helyezéseket, így a Nintendo két játéka a biztató kezdés ellenére is csak a harmadik és negyedik helyen kezdett.

Ingyen kipróbálható a hétvégén a konzolos FIFA 17

Holnap délutántól egészen vasárnapig ingyen kipróbálható a FIFA 17 PlayStation 4-en és Xbox One-on. Az összes játékmódba belenézhetünk, a sztorinak azonban csak egy bizonyos szekcióját játszhatjuk végig.

Brit toplista: gyengén kezdett a Watch Dogs 2

Közel sem produkált olyan jó nyitányt a Watch Dogs második része, mint az első, a játék még a másfél hetes Call of Duty: Infinite Warfare-t sem tudta legyőzni. A Ubisoft hivatalos számaira még várunk.

Brit toplista: nem rajtolt jól a Dishonored 2

Hiába zuhantak nagyot a Call of Duty: Infinite Warfare eladásai, az Infinity Ward játéka simán megőrizte múlt heti első helyét. Az újoncok közül senki, még a Dishonored folytatása sem tudott maradandót alkotni.

Brit toplista: az élen kezdett a Call of Duty, de...

Egyszerre örülhet és szomorkodhat az Activision. Habár a Call of Duty: Infinite Warfare rajtja a sorozathoz mérten csalódást keltő, még így is az év egyik legjobb nyitányát hozta össze a legújabb rész.

Erős negyedéven van túl az Electronic Arts

Megérkezett az EA legfrissebb pénzügyi jelentése, a kiadó szerint kiválóra sikerült a negyedév. A Battlefield 1 alaposan megnyomta a hajrát, majdnem kétszer annyian voltak kíváncsiak rá, mint a Battlefield 4-re.