FIFA 17 Mobil, PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

2016-ban is folytatódik az EA focisorozata.

Brit toplista: tartja magát a Battlefield 1

Hiába jelent meg a múlt héten az EA második őszi sikervárományosa, a Titanfall 2, nem volt képes letaszítani trónjáról a Battlefield 1-et. A Skyrim: Special Edition csípte meg a dobogó második fokát.

FIFA 17 vs. Pro Evolution Soccer 2017

Idén párhuzamosan teszteltük a FIFA és a Pro Evolution Soccer aktuális részét, hogy teljes képet kapjunk a különbségeikről. Egészen más irányba tart a két sorozat, ez nagyon hamar egyértelművé vált.

Brit toplista: simán az élen kezdett a Battlefield 1

Ahogy az várható volt, az első világháborúban játszódó Battlefield 1 alaposan megmozgatta a rajongókat, így a DICE és az Electronic Arts sáros, mocskos csatatereit megörökítő játéka azonnal az élen nyitott.

Kiábrándító hónapon van túl az amerikai játékpiac

A megújult PlayStation 4 sem pörgette fel a konzoleladásokat, miközben a tavalyi évhez képest gyenge játék- és toys-to-life-felhozatal is visszafogta az amerikai játékpiac szeptemberi teljesítményét.

Brit toplista: itt vannak a PlayStation VR-címek

Múlt héten megjelent a PlayStation VR, melyhez természetesen új játékok is érkeztek, és több helyet is elfoglaltak a brit toplistán. Az első helyen ezúttal is a FIFA 17 trónol, utána pedig az újonc Gears of War 4 jön.

Brit toplista: erősen kezdett a Mafia III

Ugyan a FIFA 17 nem talált legyőzőre, a Mafia III elképesztő rekorddal nyitott a szigetországban és ezzel egészen a második helyig repült Lincoln Clay bosszúhadjárata.

Brit toplista: rekorddal indított a FIFA 17

Múlt héten boltokba került a FIFA 17, amely annak rendje és módja szerint letarolta a szigetország eladási listáját. A sorozat eddigi legjobb nyitányát produkálta a széria legújabb iterációja, amivel totálisan földbe döngölte a PES 2017-et.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szeptember utolsó hetén járunk, és szerencsére a következő napokban is bőséges lesz a játékfelhozatal. Sportkocsikkal körözünk Ausztráliában, feltörekvő focistaként próbálunk helyt állni a Premier League-ben, és Coloradóba is eljutunk majd.

Sztoritraileren a FIFA 17

Pár nap múlva végre megérkezik az idei FIFA, mely rengeteg újítással várja a rajongókat. Az új grafikus motor mellett egy sztorimód is helyet kapott a játékban, melyben Alex Hunter karrierjét egyengethetjük.

FIFA 17 - már játszható az első 10 óra

Ha EA Access- vagy Origin Access-előfizetéssel rendelkezel, már letöltheted a FIFA 17-et Xbox One-ra vagy PC-re, és tíz órán át tolhatod az idei fociszimulátort. Ráadásul ha teljesíted az első kihívásokat, Ultimate Team-kitek ütik a markodat.