Fallout 4: Season Pass PC, PS4, XBOXONE

A Fallout 4 fizetős kiegészítőinek csomagja.
Típus:

Itt a Fallout 4: Nuka World előzetese

Augusztus végén az utolsó DLC is napvilágot lát a Fallout 4-hez. A Nuka World nagyjából akkora, mint a Far Harbor volt az év elején, és egy teljesen új helyszínen játszódik - ez pedig a címadó vidámpark.

Fallout 4 - hol vannak a PS4-es modok?

Xbox One-ra már hónapok óta tölthetik a játékosok a külső tartalmakat, a PlayStation 4-es modok azonban még nem érhetőek el. Pete Hines szerint dolgoznak a megoldáson.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha még javában benne vagyunk a nyári uborkaszezonban, lesz néhány érdekes megjelenés. Jön a Double Fine új játéka, a Headlander, és megkapjuk a We Happy Few korai változatát.

Fallout 4 - két hét múlva jön a Vault-Tec DLC

Két hét múlva újabb kiegészítővel gazdagodik a Fallout 4: a Bethesda bejelentette, hogy pontosan mikor is válik elérhetővé a Vault-Tec Workshop DLC, melyben megépíthetjük a saját bunkerünket.

Fallout 4 - PlayStation 4-en késnek a modok

Az eredeti tervek szerint a PS4-es Fallout 4 esetében még ebben a hónapban élesedett volna a modtámogatás, de a Bethesda határozatlan időre eltolta a premiert. Ez van, ezt kell szeretni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vége az E3-nak, úgyhogy valamivel biztosan több időnk jut a héten játékra: nézzük hát meg, hogy mivel asszisztálnak ehhez a kiadók! Hosszú fejlesztés után boltokba kerül a Mega Man szellemi örököse, és jön a multis Resident Evil is.

E3 2016: Új Pip-Boy-kiadást kap a Fallout 4

A Fallout 4 első Pip-Boy-kiadását tavaly gyorsan elkapkodták, de a Bethesda ma bejelentette az új verziót, a 350 dolláros Deluxe Bluetooth Editiont, amiből csak 5 ezer darab készül. Nézzük meg közelebbről!

E3 2016: Jön a Fallout 4 VR-változata

Természetesen a Fallout se maradhatott távol az E3-tól. A Bethesda bemutatta a negyedik rész következő letölthető csomagjait, megerősítették, hogy jön a PC-s Fallout Shelter és hogy jövőre HTC Vive-ra költözik a negyedik rész.

Fallout 4: Season Pass teszt

A Boston környéki pusztaságban új kihívások jelentek meg: a robotokkal istent játszó Műszerész és Far Harbor rejtélyes szigete. A játék 2016-os állapotát értékeljük, DLC-stül.

Két hét múlva jön a Fallout 4 új DLC-je

Két hét múlva ismét kiegészül a Fallout 4, ezúttal viszont egy tartalmában és méreteiben is nagyobb szabású letölthető bővítményt köszönthetünk majd a Far Harbor csomag személyében.