Gwent: The Witcher Card Game Mobil, PC, PS4, XBOXONE

A The Witcher világában játszódó kártyajáték, amit Geralt is gyakorta űzött az RPG-sorozat harmadik részében.
Típus:

Még mindig szép pénzt termel a The Witcher 3

A lengyel CD Projekt RED is közzétette az első félévre vonatkozó pénzügyi adatokat. Noha a The Witcher 3 már egy éve a boltokban van, még mindig elég szép pénzt hoz a konyhára. Persze már nem annyit, mint tavaly.

Gwent: The Witcher Card Game - csúszik a zárt béta

Nem minden fenékig tejfel a CD Projekt RED-nél sem: a közelgő kártyajátékért felelős csapat sajnálkozva jelentette be, hogy egy hónapot csúszik a Gwent zárt bétatesztje. Októbernél korábban tutira nem próbálhatjuk ki az anyagot.

Gwent - a CD Projekt konzolos cross-playt szeretne

A CD Projekt CEO-ja, Marcin Iwiński az IGN-nek elárulta, nagyon drukkolnak a Rocket League alkotóinak, ugyanis ők is szeretnék, ha legújabb játékuk, a Gwent: The Witcher Card Game konzolos cross-play opciót kapna.

Az eredeti szinkrongárdával jön a Gwent-játék

Még a fejlesztőket is meglepte, mennyi időt öltek a játékosok a Gwentbe, úgyhogy a számok láttán nem volt nehéz meghozni a döntést: ebből különálló játékot kell készíteni. Eddig ígéretesen fest a projekt.

E3 2016: Tízórás kampányok lesznek a Gwentben

Sok rajongó fellélegzett, amikor a CD Projekt RED hivatalosan is leleplezte az önállóan futtatható Gwentet. A kártyajáték nem csak a multit erőlteti: az ígéretek szerint 10 órába telik, míg egyetlen single kampány végére érünk.

E3 2016: A harmadik galériafrissítés

Úgy záporoznak felénk a képek az idei expóról, hogy elő kellett vennünk az esernyőt - sebaj, összeszedtük mindet! A mai szórásba többek közt a CoD: Infinite Warfare, a Ubisoft friss üdvöskéi, a Gran Turismo Sport és az új Zelda került be.

E3 2016: Tényleg jön a The Witcher Card Game

A CD Projekt RED illetékese a Microsoft showján formálisan is bejelentette a Gwent: The Witcher Card Game-et, amely szeptemberben landol mobilokon, PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Mindenki együtt zsugázhat majd.

E3 2016: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Az Electronic Arts konferenciája után a Microsoft sajtótájékoztatóját is liveblogoljuk. Leírunk mindent, ami érdekes, emellett fordítunk, összegzünk és véleményezünk - tartsatok velünk most is!

E3 2016: Jöhet a Gwent: The Witcher Card Game?

Úgy látszik, a CD Projekt RED hallgat a rajongók kívánságára, és önállóan futtatható formában is elérhetővé teszi a The Witcher 3-ban látott kártyajátékot, a Gwentet. A mobilos cím bejelentésére az E3-on kerülhet sor.