Gwent: The Witcher Card Game Mobil, PC, PS4, XBOXONE

A The Witcher világában játszódó kártyajáték, amit Geralt is gyakorta űzött az RPG-sorozat harmadik részében.
1568397300

Mobilokra költözik a Gwent

A jövő hónap végétől mobilokon is játszhatóvá válik a Gwent: The Witcher Card Game, igaz, egyelőre csak az iOS-es masinákat célozza a játékkal a CD Projekt RED. A legjobb, hogy az átiratot össze is drótozhatjuk majd a PC-s változattal.
1566052243

Magyar nyelvű előzetesen a The Witcher-sorozat

Talán nincs is olyan The Witcher-rajongó, aki lemaradt volna a Netflix élőszereplős sorozatváltozatának első előzeteséről, de ha mégis így jártál, akkor most itt az alkalom, hogy magyar nyelven pótold a hiányosságot.
1562002203

The Witcher - így fest majd a sorozatban Geralt

Az idei San Diegó-i Comic-Con egyfajta korai felvezetésének is tekinthetők a Netflix-féle The Witcher-sorozat első látnivalói. Láthatjuk Geraltot, Yennefert és Cirit is. A sorozat valószínűleg év végén rajtol el.
1560837600

Novigrad lakosai is ellátogatnak a Gwent világába

Vadonatúj frakcióval bővül a Gwent: The Witcher Card Game felhozatala, érkeznek a novigradiak, és velük együtt jön az erős vallás, a még erősebb kereskedelem, az egyedülálló mesteremberek, a gazdag nemesek és persze a pórnép.
1557388843

Megnyílt a CD Projekt RED saját boltja

Ha mindenféle The Witcher- vagy Cyberpunk 2077-relikviákra vágysz, akkor érdemes ellátogatnod a CD Projekt RED frissen megnyílt merchandise-boltjába, ahol a szokásos pólók és bögrék mellett szobrokat is találsz.
1557136826

Befejeződött a The Witcher-sorozat forgatása

A magyarországi munkálatokat követő Redanian Intelligence szerint a hétvégén befejeződött a Netflix-féle The Witcher-sorozat forgatása. A színészek már április végén búcsút vettek hazánktól a közösségi csatornákon.
1555570822

Az év végén jön a The Witcher TV-sorozat

A Netflix-féle sorozatadaptáció még az idei év utolsó negyedévében műsorra kerülhet, legalábbis a streaming szolgáltató fejesének legújabb nyilatkozata alapján. Nyolc epizódot kapunk, mindegyik egyórás lesz.
1554112832

Itt forog a Netflix-féle The Witcher-sorozat

Kaptunk pár képet a The Witcher TV-sorozat forgatási helyszíneiről, és mivel a széria Magyarországon készül, néhány nagyon is ismerős lehet számunkra. Az egyik kastélybeli jelenetnek a Vajdahunyad vára ad otthont.
1553713200

Ősszel mobilra költözik a Gwent

Egy évvel a hivatalos megjelenése után iOS- és Android-eszközökre is ellátogat majd a The Witcher-univerzum remek kártyajátéka, a Gwent. Ezzel együtt mobilos támogatást kaphat a GOG Galaxy is.
1552820420

Vadonatúj előzetesen a Gwent kiegészítője

A hónap végén debütál a The Witcher-sorozat alapján készült kártyajáték, a Gwent első nagyobb kiegészítője, a Crimson Curse. A friss előzetes a történetből ad kostólót.