Gwent: The Witcher Card Game Mobil, PC, PS4, XBOXONE

A The Witcher világában játszódó kártyajáték, amit Geralt is gyakorta űzött az RPG-sorozat harmadik részében.
1507642231

Folytatódott a The Witcher-dokumentumfilm

Ha még nem láttad Geraltot snowboardozás közben, akkor itt a remek alkalom! A Noclip dokumentumfilm-sorozatának legújabb epizódjaiból kiderül, hogy a fejlesztők is szeretnek ökörködni munka közben.
1506958284

Frissítve: The Witcher - ma rajtol el a minisorozat

Nem ez az első alkalom, hogy dokumentumfilm foglalkozik a The Witcher-sorozattal és a CD Projekt RED csapatával. A mostani vállalkozás egy hatrészes minisorozat lesz, aminek az első felvonása pont ma mutatkozik be.
1505217617

Kétórás dokumentumfilm a The Witcher születéséről

Idén lett 10 éves a CD Projekt RED The Witcher-trilógiája, de Ríviai Geralt és a videojátékok kapcsolata sokkal korábbra nyúlik vissza. Egy lengyel oldal utánajárt annak, hogyan lett Andrzej Sapkowski könyveiből játék.
1504782000

Több mint 2 milliárd dollárt ér a CD Projekt RED

Alaposan kinőtte magát a The Witcher-játékok fejlesztőcsapata, a cég most már több mint 2 milliárd dollárt ér. Ebben az az igazán durva, hogy a lengyelek egy év alatt duplázták meg az értéküket.
1504504850

Tízéves a The Witcher-sorozat

Hihetetlen, hogy repül az idő. Mintha csak ma lett volna, amikor először bújhattunk Ríviai Geralt bőrébe, akivel az elmúlt egy évtized során rengeteg csodás kalandot élhettünk át. Boldog születésnapot!
1503464400

GC 2017: Ízelítő a Gwent kampányához

A Gwent: The Witcher Card Game egyjátékos kampányt is tartalmaz majd, amihez a Gamescom apropóján egy kedvcsinálót is kaptunk. A sztorimód eddig a Witcher világának eddig nem ismert részleteibe avat be bennünket.
1498123080

Alzur's Legacy - The Witcher-kisfilm a rajongóktól

Ígéretes The Witcher-kisfilmen dolgozik egy rajongókból álló csapat, akik most az Indiegogón gyűjtenek arra, hogy befejezhessék a projektet. Már néhány rövid részletet is tudunk mutatni az adaptációból.
1496669407

Bagóért vette meg a Witcher-jogokat a CD Projekt

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Vaják-könyvek írója nem kap részesedést a The Witcher-játékok után, de azt nem gondoltuk volna, hogy a CD Projekt RED-nek nemigen kellett a zsebébe nyúlnia, mikor megvette a jogokat.
1495649683

Elindult a Gwent nyílt bétája

Hivatalosan is elrajtolt a The Witcherből különálló kártyajátékká kinőtt Gwent: The Witcher Card Game nyílt bétája, amit a CD Projekt RED két vadonatúj videóval és egy meglepetéssel ünnepel.
1495044938

Gwent - jövő héten indul a nyílt béta

A CD Projekt megerősítette, hogy a hónapok óta zárt béta keretén belül nyüstölt Gwent: The Witcher Card Game szintet lép, így hamarosan elrajtol a kártyajáték publikus megmérettetése is.