Gwent: The Witcher Card Game Mobil, PC, PS4, XBOXONE

A The Witcher világában játszódó kártyajáték, amit Geralt is gyakorta űzött az RPG-sorozat harmadik részében.
Típus:

Elindult a Gwent nyílt bétája

Hivatalosan is elrajtolt a The Witcherből különálló kártyajátékká kinőtt Gwent: The Witcher Card Game nyílt bétája, amit a CD Projekt RED két vadonatúj videóval és egy meglepetéssel ünnepel.

Gwent - jövő héten indul a nyílt béta

A CD Projekt megerősítette, hogy a hónapok óta zárt béta keretén belül nyüstölt Gwent: The Witcher Card Game szintet lép, így hamarosan elrajtol a kártyajáték publikus megmérettetése is.

Gwent - a hétvégéig iratkozhatsz fel a zárt bétára

A Gwent: The Witcher Card Game zárt bétatesztje már néhány hónapja fut Xbox One-on és PC-n, de ha eddig kimaradt, még ezen a héten regisztrálhatsz rá. A CD Projekt RED már egy nagyobb, nyitottabb próbára készül.

Gwent - hétvégén PS4-en is kipróbálhatjuk

Egy hétvége erejére lehetőséget kapnak a PS4-es játékosok, hogy kipróbálják a Gwent: The Witcher Card Game-et. A nyílt bétateszt kliense holnap este élesedik, és egészen hétfő estig lehet próbálgatni.

A The Witcher írója nem kap pénzt a játékok után

Andrzej Sapkowski, a Vaják-könyvek írója nem kap részesedést a The Witcher-játékok után a CD Projekttől, és azt is bevallotta, hogy még egyetlen résszel sem játszott. A szerzővel az Eurogamer ült le beszélgetni.

A legnagyobbak között a CD Projekt RED

Szárnyalnak a CD Projekt RED részvényei, a fejlesztőcég papírjai már négyszer annyit érnek, mint a The Witcher 3 rajtja előtt. Ezzel Lengyelország egyik legnagyobb vállalatává nőtte ki magát a csapat.

Gwent - megérkeztek a nilfgaardiak

Frissült egy nagyot a Gwent: The Witcher Card Game bétája, így már a nilfgaardi frakcióval is játszhatunk. A déli birodalom a kémkedésben és az árulásban jártas, ennek megfelelő lapokkal bővült a repertoárunk.

Gwent: The Witcher Card Game bétateszt

Még a The Witcher 3 minijátékaként mutatkozott be a Gwent, ami mostanra egy teljesen önálló kártyajátékként öltött új testet. A bétát napokig nyúztuk, és baromi jól szórakoztunk közben.

Elindult a Gwent bétatesztje

A The Witcher 3 kártyajátéka óriási népszerűségre tett szert, szinte adta magát a lehetőség, hogy különálló programot varázsoljanak belőle. A CD Projekt RED le is csapta a labdát, tegnap óta már ki is lehet próbálni a játékot.

Már holnap is futhatunk egy kört a Gwenttel

Habár a Gwent-játék zárt bétatesztjére még jó egy hónapot várnunk kell, akár már holnap is tehetünk egy próbát vele. A következő napokban stressztesztelik a szervereket, ha szerencsés vagy, te is ott lehetsz a "szervergyilkosok" között!