Gwent: The Witcher Card Game Mobil, PC, PS4, XBOXONE

A The Witcher világában játszódó kártyajáték, amit Geralt is gyakorta űzött az RPG-sorozat harmadik részében.
1551780012

Hamarosan kiegészül a Gwent

A CD Projekt RED bejelentette, hogy a Gwent: The Witcher Card Game első nagyobb kiegészítője, a Crimson Curse március végén érkezik. A sztori a The Witcher 3-ban megismert nagyhatalmú vámpírra koncentrál majd.
1551175200

Pénzügyi problémák és leépítések a GOG-nál

Újabb cég jelentett be leépítéseket, a CD Projekt RED a GOG csapatának 10 százalékát volt kénytelen leépíteni. A történések hátterében részben az Epic Games Store által kirobbantott bevételmegosztási verseny áll.
1551171600

Spotifyra költöztek a The Witcher 3 muzsikái

A CD Projekt RED beköltözött a Spotifyra, a tegnapi bejelentésük szerint a The Witcher 3 és a Gwent aláfestő muzsikái is hiánytalanul elérhetővé váltak a zenestreamelő szolgáltatás kínálatában.
1549368027

Kompenzációt kap a The Witcher-könyvek írója

Bő egy évtizeddel az első The Witcher-játék után a CD Projekt RED további kompenzációt fizet a regények írójának, Andrzej Sapkowskinek. Úgy néz ki, sikerült megoldást találni azok után, hogy ősszel kártérítést követelt a szerző.
1540999848

Így néz ki Henry Cavill Geraltként

Gőzerővel készül a Netflix-féle The Witcher sorozatadaptációja. Mint ismert, Henry Cavill játssza majd a főszereplőt, Ríviai Geraltot - a gyártó most egy rövid klipben mutatja be a karaktert teljes pompájában.
1540395054

Launch traileren a Gwent és a Thronebreaker

Az az érdekes eset áll fenn, hogy a Gwent: The Witcher Card Game, és annak önállóan futtatható single kampánya, a Thronebreaker: The Witcher Tales ugyanazon a napon startolt el PC-n. Itt vannak az utolsó előzetesek!
1540294200

Gwent: The Witcher Card Game - itt az 1.0!

A CD Projekt RED még áprilisban kezdett neki a több mint egy éve bétafázisban működő játék intenzív javításának, mely úgy néz ki mostanra el is készült. Olyannyira, hogy ma hivatalosan is kilép a Gwent a bétastátuszból.
1538481036

The Witcher - kártérítést követel Andrzej Sapkowski

Andrzej Sapkowski, a The Witcher-sorozat alkotója már több interjúban is kitért rá, mennyire rossz üzletet kötött, amikor eladta a CD Projektnek a jogokat. Éppen ezért nem meglepő, hogy ügyvédein keresztül jelezte, 16 millió dollárt követel a stúdiótól.
1537286446

Októberben jön a Thronebreaker: The Witcher Tales

Sima Gwent-kiegészítőnek indult, végül teljes, különálló játék lett a The Witcher univerzumában játszódó Thronebreaker: The Witcher Tales, ami végre pontos megjelenési dátumot kapott. Először a PC-s tábor kapja meg.
1535626852

Önálló játék lesz a Gwent single kampánya

Eredetileg a tavalyi év végére vártuk a Gwent egyjátékos kampányát, amely olyan nagyra nőtt, hogy a CD Projekt RED már egy 30 órás standalone RPG-ként képzeli el a Thronebreakert. Dátum továbbra sincs.