The Walking Dead: A New Frontier Mobil, PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Telltale The Walking Dead-sorozata.

TGA 2016: Itt nézd vissza a díjátadót!

Az éjjeli baglyok számára tudunk egy jó programot. Magyar idő szerint péntek hajnalban rendezik az idei The Game Awardsot, ahol a szakma díjazza az elmúlt egy év legjobb játékait, de kapunk friss bejelentéseket és látnivalókat is.

The Walking Dead - nyakunkon az új Telltale-évad

Az eredetileg tervezettnél valamivel később, decemberben tér vissza a Telltale The Walking Dead-sorozata. Érdekesség, hogy a folytatás esetében elhagyták a számozást a készítők.

The Walking Dead - novemberben indul a Season 3

A PAX West apropóján a Telltale Games bejelentette, hogy november folyamán veszi kezdetét a The Walking Dead harmadik évadja. A New Frontierben folyatódik Clementine kálváriája, ugyanakkor egy új karakter is bemutatkozik.

The Walking Dead: Season 3 - Clementine akcióban

Nem panaszkodhatnak a Telltale rajongói, a csapat alaposan megtolta a Comic-Conos jelenlétét. A Batman mellett a The Walking Dead harmadik évadát is magukkal vitték San Diegóba.

E3 2016: The Walking Dead: Season 3 teaser trailer

Idén ősszel visszatér a Telltale-féle The Walking Dead-sorozat, amiben Clementine ismét kulcsszerepet játszik majd. Az új szezon első előzetese egyelőre csak felvezetője a teljes E3-as kedvcsinálónak.