The Walking Dead: A New Frontier Mobil, PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Telltale The Walking Dead-sorozata.
1493017200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az április utolsó hetére. Folytatódik az össznépi háborúzás a Warhammer 40.000 univerzumában, Grúziába megyünk mesterlövészkedni, és teszünk egy nem túl biztató túrát a Gyomorban.
1492709441

A hónap végén folytatódik a The Walking Dead

A Telltale Games egy új trailer mellett megerősítette, hogy április végén érkezik a The Walking Dead: A New Frontier negyedik epizódja. Javier végre családot választ, miközben egy járkálóhorda közel kerül Richmondhoz.
1490338800

Traileren a The Walking Dead harmadik epizódja

Pár nap múlva folytatódik a Telltale-féle The Walking Dead-sorozat, az új részhez meg is érkezett a launch trailer. Az előzetes persze spoileres lehet, ha nem játszottál az előző epizódokkal, csak óvatosan a megtekintéssel!
1489230000

The Walking Dead - tudjuk, mikor jön a folytatás

Pontos megjelenési dátumot kapott a The Walking Dead: A New Frontier harmadik epizódja. Az Above the Law című résszel már március végén játszhatunk is PC-n, Xbox One-on és PS4-en.
1486713638

The Walking Dead - márciusban folytatjuk

A The Walking Dead: The Telltale Series harmadik évadának legújabb epizódja márciusban érkezik - tudtuk meg a fejlesztőktől. Előtte viszont a lemezes verzió is a boltokba kerül, erről is mutatunk egy trailert.
1484580240

The Walking Dead: A New Frontier bemutató

A The Walking Dead harmadik évada az első két felvonásával letette az alapokat a minőségi folytatások útján. Ha a történet lendülete még három részig kitart, a New Frontier személyében az eddigi legjobb szezont kaphatjuk.
1482350940

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve érkezett, de a jegyzőkönyv kedvéért álljon itt a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló listánk. Meglepően sok cím landol a héten a boltokban, igaz, a fontosabbakat nagyítóval kell keresni közöttük.
1481796000

Így vidd át a mentéseidet az új The Walking Deadbe

Az előző generációs konzolokra már nem jelenik meg a Telltale-féle The Walking Dead új évada, így külön tervet kellett kidolgoznia a fejlesztőknek az előző évadok mentéseinek importálására.
1481526014

Launch traileren a The Walking Dead új évada

Egy hét múlva érkezik a Telltale-féle The Walking Dead harmadik évada, az A New Frontier. A dupla epizódos nyitány egy izgalmas és gyönyörű launch trailert kapott, Clementine már igazi túlélővé avanzsált.
1480658520

TGA 2016: Gameplay videón az új The Walking Dead

A tavalyi évhez hasonlóan két videóval érkezett a Telltale a The Game Awardsra: a Guardians of the Galaxy bemutatója mellett a hónap végén rajtoló The Walking Dead: A New Frontier is kapott egy gameplay kedvcsinálót.