Medal of Honor: Airborne

A Medal of Honor sorozat legújabb része, mely PC-re, current genre és természtesen nextgen konzolokra is egyaránt elérhető. A játék az ernyőernyős osztag bevetéseit dolgozza fel.
Típus: FPS, Világháborús

Medal of Honor: Airborne review videó érkezett

Miután az Airborne már megjelent, többetek valószínűleg tolja a játékot ezerel. Azon játékosok viszont, akik ezt nem tehetik meg, lessék meg ezt a videót!

Szeptember 29 - Az első Budapest Game Show!

Szeptember 29-én, szombaton egy egész napos rendezvény keretein belül bemutatkozik itthon többek közt a PGR4, a Kane & Lynch, és a Call of Duty 4!

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

Medal of Honor: Airborne

Miután 2002-ben a Medal of Honor fejlesztőgárdájából 22 programozó kiszállt, és megalapítva az Infinity Ward-ot, nekiálltak a Call of Duty fejlesztésének, az EA második világháborús FPS sorozata hanyatlásnak indult. Persze jó páran ebből semmit se vettek észre, de az igazi rajongók érezték, hogy ezek után már nem azt a MOH-ot kapták, mint korábban.

Medal of Honor: Airborne - egy kis kedvcsináló

Friss videó röppent fel ma az internetre a Medal of Honor: Airborne-ról. A játék pár napja már kapható, de aki még bizonytalan, azonnal lesse meg a trailert!

A heti játékmegjelenések

A héten leginkább PC-fronton várható komolyabb invázió, viszont nem érdemes elmenni szó nélkül a többi platform mellett sem, hiszen a felhozatal másutt is remek.

The Simpsons: Medal of Homer

Azt hitted, mindent láttál már a második világháborúból? Most a Simpsons bebizonyítja, hogy azért ez nem teljesen így van!

GC 2007: Medal of Honor: Airborne demó

Igen, megérkezett ez a nap is. A régóta várt Bioshock demó után nem sokkal megérkezett közénk a Medal of Honor széria friss tagjának első próba verziója is.

Medal of Honor: Airborne demo jövő héten

Örömhírrel szolgálhatok a Medal of Honor sorozat rajongóinak, hiszen hamarosan elérhetővé válik a játék legújabb részének a kipróbálható változata.

Medal of Honor: Airborne - multi móka

Ahogy szépen lassan közeledik a Medal of Honor Airbone, annál inkább kap kedvet az ember egy jó kis ejtőernyőzésre a második világháborúban...