Medal of Honor: Airborne

A Medal of Honor sorozat legújabb része, mely PC-re, current genre és természtesen nextgen konzolokra is egyaránt elérhető. A játék az ernyőernyős osztag bevetéseit dolgozza fel.
Típus: FPS, Világháborús

Medal of Honor: Airborne trailer érkezett

Új trailer érkezett a PC-re, PS3-ra és X360-ra készülő Medal of Honor: Airborne-ról. A videó az egy misszión belül elérhető számos landolási helyet mutatja be.

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Új Medal of Honor: Airborne trailer érkezett

A Medal of Honor: Airborne ma bejelentett megjelenési dátuma mellé kaptunk egy új trailert is, mely számos ingame jelenetet tartalmaz.

Medal of Honor: Airborne megjelenési dátum

A nagysikerű Medal of Honor sorozat legújabb tagjának, az Airborne-nak közhírré tétetett a végleges megjelenési dátuma, mely egészen pontosan...

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Több mint 450 új kép galériánkban

A vasárnap a képekről szól itt, a GK-n. Most sem voltuk restek összegyűjteni hát az elmúlt idők legfrankóbb képeit - a legújabb 450 screenshotért erre tessék...

Harminc EA-cím készül PlayStation 3-ra

Az Electronic Arts bejelentéséből tudtuk meg, hogy jelenleg több, mint harminc játékot készítenek PlayStation 3-ra - eleddig azoknak csak egy kis része bejelentett cím.

Unreal 3.0 a Medal of Honor további részei alatt

Úgy tűnik, a Medal of Honor-sorozat ismét engine-váltáson esik túl - a jövőre megjelenő Airbornet is hajtó Renderware motort ezúttal az Unreal 3.0 váltja fel.

Csütörtök esti galériafrissítés Barátok Közt helyett

Bizony, mióta kedvenc sorozatunk szünetel, unalmunkban galériát frissítünk Nektek. Olyan címek vannak itt ma este, mint a Battlefield 2142 vagy a Bad Day L.A.

Medal of Honor: Airborne

Szerintem senki nem hitte 1999 végén, hogy a már akkor is öregecskedő Playstation egyik legemlékezetesebb játéka egy FPS lesz. Azt meg pláne nem, hogy ez az FPS a második világháborúban fog játszódni. Mindenesetre tény, hogy a Medal of Honor (és az egy évvel későbbi folytatás, az Underground) igen szép hírnévre tett szert a konzol tulajdonosai között, és 2002 óta már minden egyéb masinán meghódította a képernyőket. A legújabb dobás azonban úgy tűnik, elfeledteti velünk a néha nem túl jó Pacific Assault-ot, és végre igazi klasszikus születik majd.