Medal of Honor: Airborne

A Medal of Honor sorozat legújabb része, mely PC-re, current genre és természtesen nextgen konzolokra is egyaránt elérhető. A játék az ernyőernyős osztag bevetéseit dolgozza fel.
Típus: FPS, Világháborús

215 darab friss kép galériánkban!

215 darab fantasztikus screenshottal frissül a GK képgalériája: a mai felhozatal nagy címei között szerepel többek között az új Medal of Honor és a Caesar IV.

E3 2006: Harminckilenc friss trailer lokálban!

Sejtettük, hogy az E3 után szállíngóznak majd képek, videók - sőt! Ám azt mi sem vártuk, hogy egy héttel a kiállítás után ilyen sok trailert tudunk Nektek összeszedni.

E3 2006: Lemaradtál a Sony konferenciáról?

Lemaradtál a Sony konferenciáról? Mégis érdekelne, hogy mi történt ott? Nincs kedved unalmas cikkeket olvasgatni? Mi lehetőséget adunk Neked, hogy megnézd a bemutatót!

E3 2006: Sony konferencia - LIVE!

Sok-sok szeretettel köszöntök mindenkit a most indult Sony konferencián, itt az E3-on. Izgalmas percek következnek, s még izgalmasabb videókkal és képekkel várunk Benneteket.

Medal of Honor: Airbone - információk

Friss információk érkeztek a nagyszerűnek ígérkező Medal of Honor: Airbone-ról, mely méltóképp képviseli majd a következő generációs világháborús gammákat.

Medal of Honor: Airborne képek

Egy közepes minőségű Official Playstation Magazine scan formájában újabb Medal of Honor: Airborne képekhez jutottunk épp az imént. Tessék leellenőrizni!

Medal of Honor: Airborne trailer

Ma reggel megjelent egy friss trailer a PS2-re, PS3-ra, Xbox-ra, Xbox 360-ra és PC-re is készülő legújabb Medal of Honor-ból, az Airborne-ból.

UPDATE: Medal of Honor Airborne PC-re is

Ma este egy megnyugtató hírre leltem egy internetes magazin oldalán. A cikkből az derült ki, hogy a frissen bejelentett új MoH játék a PC tulajok számára is készül!

Medal of Honor: Airborne - az első képek

Alig pár órája igértem nektek, hogy igyekszünk minél hamarabb friss képeket szerezni az új Medal of Honor-ból, és láss csodát már itt is vannak az első scannek!

Medal of Honor: Airborne - Hello, Spielberg!

A jövő heti Game Informer-ben olvashatunk először a Medal of Honor sorozat konzolra gyúrt legújabb darabjáról, az Airborne-ról.