Frostpunk PC, PS4, XBOXONE

A This War of Mine alkotóinak legújabb játéka, a Frostpunk sem nélkülözi a döntéseink okozta következmények ránk nehezedő súlyát.

Remek eladásokat produkált a Frostpunk

Mostanában ünnepli egyéves születésnapját a 11 bit studios remekbe szabott túlélőjátéka, a Frostpunk, amit a kritikusok mellett a rajongók is imádtak, így a PC-s változat eladásai nagyon jól alakultak.

Nyáron konzolokra költözik a Frostpunk

Az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb városépítő-túlélőjátéka hamarosan Xbox One-on és PlayStation 4-en is elérhető lesz. A Frostpunk: Console Edition egy kontrollerre szabott, de nem kevésbé kegyetlen élménnyel vár majd bennünket.

Frostpunk - befutott az Endless Mode

A napokban végre rátehetjük a mancsunkat a Frostpunk régóta várt végtelenített játékmódjára. Az ingyenes frissítés azonban sokkal tartalmasabb annál, mint amire elsőként számítanánk.

Frostpunk - itt a The Fall of Winterhome DLC

Ingyenes sztori DLC-t kapott az 11 bit Studios túlélőjátéka. A The Fall of Winterhome egy újabb szcenárióval bővíti a Frostpunk repertoárját, a több órányi történet mellett pedig néhány új játékelemet is megismerhetünk.

Túlélőmódot hozott a Frostpunk legújabb frissítése

Nem könnyű a túlélés a jégkorszakban, de néhány játékos számára a legnagyobb hideg sem jelenthet akadályt. Az ilyen veteránok számára lehet érdekes a Frostpunk 1.1.0-s frissítése, amely még egy lapáttal rátesz a városépítő nehézségére.

Frostpunk teszt

Új játékkal készültek a This War of Mine alkotói. A játékmenet és a környezet változott, ám ezúttal is komoly témákat feszegetnek fejlesztők, az életbevágó döntéseket pedig ránk, azaz a játékosra bízzák.

Nagyon jól rajtolt a Frostpunk

A héten jelent meg a 11 bit Studios legújabb játéka, a Frostpunk, ami egyszerre túlélőjáték és városmenedzselős kihívás. A hibrid bejött a rajongóknak, mert pár nappal a premier után már negyedmillió eladott példánynál jár a cím.

Utolsó, fagyos előzetesen a Frostpunk

Megérkezett a This War of Mine fejlesztőinek a legújabb játéka, a Frostpunk, amiben egyszerre kell majd a városunkat menedzselnünk és sikeresen túlélnünk a zord körülményeket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvégének nézünk elébe, lássuk, milyen friss címekkel tudjuk majd eltölteni a szabadidőnket, ha az intenzív videojátékozás mellett tesszük le a voksunkat!

Konzolokra is befut a Frostpunk

Most, hogy a PC-s verzió gyakorlatilag elkészült, zöld az út a Frostpunk konzolos változatai előtt. A PAX Easten a 11bit Studios illetékese megerősítette, hogy a munkálatok már elkezdődtek.