Frostpunk PC, PS4, XBOXONE

A This War of Mine alkotóinak legújabb játéka, a Frostpunk sem nélkülözi a döntéseink okozta következmények ránk nehezedő súlyát.

Április végén jön a Frostpunk

A 11bit Studios február elején azt ígérte, hogy két hónapon belül befut az új jégkorszakban játszódó városépítős stratégiájuk. Végül pár hetet tévedtek: a Frostpunk április végén érkezik.

Frostpunk - mi a helyzet az endgame tartalommal?

Végéhez közeledik a 11bit Studios posztapokaliptikus városépítő játékának fejlesztése. A srácok már bátrabban mesélnek nekünk arról, hogy milyen tevékenységekkel tolható ki a játékidő. Kiderült a Frostpunk ára is.

Két hónapon belül befut a Frostpunk

A This War of Mine-t is jegyző 11 bit Studios megerősítette, hogy tartják magukat a korábban kitűzött céljukhoz, és még az év első negyedében boltokba küldik a Frostpunkot. Hamarosan új infók érkeznek a játékról.

Megérkezett a Frostpunk első gameplay trailere

A 11 Bit Studios emeli a tétet, és a This War of Mine után egy városépítő szimulátorral kedveskednek a posztapokaliptikus téma szerelmeseinek. Végre befutott az első gameplay előzetes a Frostpunkról.

Frostpunk - itt vannak az első képek

A This War of Mine fejlesztőinek új játékában ismét jégkorszak köszöntött a világra, ilyen zord körülmények között kell életben tartanunk az embereinket. Gőzgépeket telepítünk a bázisra, és nehéz döntéseket hozunk meg.

Frostpunk - túlélés a jég birodalmában

A This War of Mine fejlesztője továbbra is súlyos témákat boncolgat. A Frostpunkban egy város üzemeltetése hárul a játékosra zord körülmények között, számos nehéz döntést kell meghoznunk.

Frostpunk - a This War of Mine alkotóinak új játéka

Az Anomaly és a This War of Mine után is megmarad a hangsúlyosabb témáknál a 11 Bit Studios. A csapat legújabb alkotása, a Frostpunk ugyanis egy olyan zord steampunk univerzumba invitál, ahol a túlélés a mindennapos küzdelem része.