Nintendo Classic Mini

A Nintendo Classic Mini a régi NES konzol modern formája, HDMI-vel és 30 darab előre telepített játékkal.
Típus:

Feltörték a SNES Classic Minit is

Ez nem tartott sokáig. A lelkes rajongóknak köszönhetően sikerült megkerülni a SNES Classic Mini védelmi rendszerét, így az előre feltelepített játékok mellett most már szabadon felpakolhatóak rá a platform egyéb címei is.

Máris hiánycikk lett a SNES Classic Mini

Pénteken jelent meg a SNES Classic Mini, de a nagyobb tengerentúli viszonteladóknál percek alatt elfogyott a minikonzol. Szerencsére a magyar boltok többségében még mindig van raktáron.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár fél szemmel már az októberi játékfelhozatallal szemezünk, a következő napokban is akad néhány megjelenés, amit nem szeretnél kihagyni. Lássuk, milyen játékok érkeznek a héten!

A Nintendo visszahozza a NES Minit

Látva a hatalmas fogyasztói igényt, a Nintendo újra gyártani fogja a NES Classic Editiont. A masina várhatóan 2018 nyarán kerül fel újra a boltok polcaira, most a SNES Mini premierjére koncentrál a vállalat.

GC 2017: Nézzünk bele a Star Fox 2-be!

Ritka, hogy egy retro játékból újat tudjunk mutatni, mivel azonban a Star Fox 2 sosem jelent meg hivatalosan, érdemes lehet átfutni a GameSpot hétperces gameplay videóját.

GC 2017: Nézzük meg közelebbről a SNES Minit!

Már előrendelhető a Nintendo legújabb retro minikonzolja, a SNES Classic Mini. A döntést megkönnyítve a kiotóiak két új trailerrel kedveskedtek nekünk, így most közelebbről is megnézhetjük a 80 dolláros masinát.

Drága lesz itthon a SNES Mini

A hazai játékboltok többsége már beárazta a Nintendo soron következő retrokonzolját. Biztosan lesznek, akiket a viszonylag vaskos árcédula tart majd vissza az előrendelésben, de borítékolható, hogy így is hiánycikk lesz a SNES Mini.

SNES - a Nintendo tanult a NES Classic hibáiból

A Nintendo közleményben erősítette meg, hogy tanultak a NES Classic hibáiból, így nemcsak nagyobb példányban gyártják majd a SNES Minit, de a kontrollerek kábelei is hosszabbak leszek.

A Star Fox 2-vel jön a SNES Mini

A Nintendo az E3 utánra tartogatta a régóta pletykált bejelentést: idén ősszel érkezik a SNES Mini, ráadásul egy ki nem adott játék, a Star Fox 2 is fel lesz telepítve rá. A dobozban ezúttal két kontroller bújik meg.

2,3 millió példánynál jár a NES Mini

Maga Reggie Fils-Aime árulta el, hogy 2,3 millió leszállított példánynál jár a NES Mini. Mivel a Nintendo leállította a masina gyártását, ennél látványosabb eredményre már nem is lehet számítani.