Werewolf: The Apocalypse - Earthblood PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A vérfarkasok köztünk élnek.
Típus:

Nézd vissza itt az IGN Expo első napját!

Az idei E3 ugyan elmaradt, de így is özönlenek a friss bejelentések és látnivalók. Az IGN a Summer of Gaming nevezetű digitális közvetítéssorozattal pótolja az űrt, tegnap éjjel pedig le is adták az első streamet.

Traileren a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

A vámpírok után jöhetnek a vérfarkasok! Megkapta első hivatalos előzetesét a World of Darkness világában játszódó Werewolf: The Apocalypse - Earthblood, melyet a Call of Cthulhuért felelős Cyanide fejleszt.

A Bigben adja ki a készülő Werewolf-játékot

A Focus Home Interactive bejelentette, hogy a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood kiadási és terjesztési jogát átruházta a Bigben Interactive-ra, ami nem csoda, hiszen a fejlesztő, a Cyanide is a francia cégé. 2020-ban jöhet a játék.

Itt az új Vampire: The Masquerade-játék

Tizenhárom évvel a Bloodline után megjelent az új Vampire: The Masquerade-játék PC-re és mobilokra. A We Eat Blood alcímű anyagban egy frissen vámpírrá vált művészt irányítunk, és szöveges üzenetekben indulhatunk vadászni.

Már készül a Werewolf: The Apocalypse

A Paradox nem ül csendben a White Wolf-jogokon, be is jelentették a World of Darkness világában játszódó következő videojátékot, a Werewolf: The Apocalypse-t. A fejlesztést a Styxért és Call of Cthulhuért felelős Cyanide végzi.