Werewolf: The Apocalypse - Earthblood PC, PS4, XBOXONE

A vérfarkasok köztünk élnek. 13 év után ez lesz az első játék, amely a World of Darkness világán játszódik.
Típus:

Videónaplót kapott a Werewolf: The Apocalypse

Kevesebb mint két hét választ el minket a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood megjelenésétől, így a fejlesztők időszerűnek látták, hogy egy videónapló sorozat keretében meséljenek arról, hogy milyen lesz vérfarkasnak lenni.

Werewolf: The Apocalypse - itt az első gameplay

Végre valódi mozgás közben is láthatjuk a World of Darkness univerzumában játszódó Werewolf: The Apocalypse - Earthbloodot. Sok lopakodás és véres harc vár az ökoterrorista vérfarkasokra.

Werewolf: The Apocalypse - rövid ízelítő érkezett

A World of Darkness univerzumában játszódó Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is kapott egy friss előzetest. A játékban az ökoterrorista vérfarkasok felveszik a harcot a környezetromboló nagyvállalatokkal.

Késik a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is

Újabb csúszásról kaptunk hírt, ezúttal a Nacon Connect apropóján: a World of Darkness univerzumában játszódó akció-szerepjáték az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg 2020-ban.

Egy másik Werewolf: The Apocalypse-játék is készül

Egy inkább csak sejtelmes, mint sokatmondó videóval mutatkozott be a Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest, amely egyazon univerzumban játszódik, mint a 2017 óta készülő Earthblood.

Látványos előzetesen a Werewolf: The Apocalypse

Friss, elképesztően hangulatos kedvcsinálóval jelentkezett a World of Darkness univerzumában játszódó Werewolf: The Apocalypse - Earthblood. Úgy tűnik, idén mi is vadászni indulunk a holdfényben.

Nézd vissza itt az IGN Expo első napját!

Az idei E3 ugyan elmaradt, de így is özönlenek a friss bejelentések és látnivalók. Az IGN a Summer of Gaming nevezetű digitális közvetítéssorozattal pótolja az űrt, tegnap éjjel pedig le is adták az első streamet.

Traileren a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

A vámpírok után jöhetnek a vérfarkasok! Megkapta első hivatalos előzetesét a World of Darkness világában játszódó Werewolf: The Apocalypse - Earthblood, melyet a Call of Cthulhuért felelős Cyanide fejleszt.

A Bigben adja ki a készülő Werewolf-játékot

A Focus Home Interactive bejelentette, hogy a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood kiadási és terjesztési jogát átruházta a Bigben Interactive-ra, ami nem csoda, hiszen a fejlesztő, a Cyanide is a francia cégé. 2020-ban jöhet a játék.

Itt az új Vampire: The Masquerade-játék

Tizenhárom évvel a Bloodline után megjelent az új Vampire: The Masquerade-játék PC-re és mobilokra. A We Eat Blood alcímű anyagban egy frissen vámpírrá vált művészt irányítunk, és szöveges üzenetekben indulhatunk vadászni.