Werewolf: The Apocalypse - Earthblood PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A vérfarkasok köztünk élnek.
Típus:

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood teszt

A francia Cyanide a húszéves pályafutása alatt egyszer sem tudott kitűnni a középszerből, és sajnos a World of Darkness-univerzumban játszódó vérfarkasos címük sem fogja elhozni az áttörést.

Itt a Werewolf: The Apocalypse utolsó előzetese

Indulhat a (vér)farkasokkal táncolás, hiszen megérkezik a minap megérkezett a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood, amihez most be is futott az ilyenkor szokásosnak mondható launch trailer.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Február első hetében ellátogathatunk a World of Darkness univerzumába, hogy ökoterrorista farkasemberként szálljunk szembe a nagyvállalatokkal, de ha úgy tetszik, japán démonokra is vadászhatunk a Nioh 2 új portjaival.

Werewolf: The Apocalypse - a farkas három alakja

A Földanya veszélyben van, az őt pusztító emberek és a gonosz Wyrm útjában pedig kizárólag Cahal áll. Cahal azonban vérfarkas, ami azt jelenti, három különböző alak is a rendelkezésére áll, hogy szétcsapjon az ellenségei között.

Videónaplót kapott a Werewolf: The Apocalypse

Kevesebb, mint két hét választ el minket a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood megjelenésétől, így a fejlesztők időszerűnek látták, hogy egy videónapló-sorozat keretében meséljenek arról, milyen lesz vérfarkasnak lenni.

Werewolf: The Apocalypse - itt az első gameplay

Végre valódi mozgás közben is láthatjuk a World of Darkness univerzumában játszódó Werewolf: The Apocalypse - Earthbloodot. Sok lopakodás és véres harc vár az ökoterrorista vérfarkasokra.

Werewolf: The Apocalypse - rövid ízelítő érkezett

A World of Darkness univerzumában játszódó Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is kapott egy friss előzetest. A játékban az ökoterrorista vérfarkasok felveszik a harcot a környezetromboló nagyvállalatokkal.

Késik a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is

Újabb csúszásról kaptunk hírt, ezúttal a Nacon Connect apropóján: a World of Darkness univerzumában játszódó akció-szerepjáték az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg 2020-ban.

Egy másik Werewolf: The Apocalypse-játék is készül

Egy inkább csak sejtelmes, mint sokatmondó videóval mutatkozott be a Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest, amely egyazon univerzumban játszódik, mint a 2017 óta készülő Earthblood.

Látványos előzetesen a Werewolf: The Apocalypse

Friss, elképesztően hangulatos kedvcsinálóval jelentkezett a World of Darkness univerzumában játszódó Werewolf: The Apocalypse - Earthblood. Úgy tűnik, idén mi is vadászni indulunk a holdfényben.