Werewolf: The Apocalypse - Earthblood PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A vérfarkasok köztünk élnek.

Ezekkel készül a PlayStation Now áprilisra

Mostantól érdemes a szokásosnál is közelebbről figyelnünk a PlayStation Now kínálatába kerülő játékokat, hiszen ezek a címek hamarosan csatlakoznak a megújuló PS Plus könyvtárához is. Lássuk, milyen újdonságok várnak ránk!

2021 legrosszabb játékai a Metacritic szerint

A Metacriticen található kritikák összesítése alapján az oldal összeállította azon játékok listáját, amelyek az idei esztendő legpocsékabb címe díjáért küzdöttek meg. Ha követtétek az idei történéseket, akkor nem lepődtök meg az első helyezetten.

Filmes univerzumot kap a World of Darkness

A White Wolf által alapított szerepjátékvilág, amelyen belül több videojáték is készült már, idővel filmes univerzummal is bővülni fog. A World of Darkness-alkotások fejlesztéséért az a cég felel majd, ami a netflixes Vaják-sorozatért is.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood teszt

A francia Cyanide a húszéves pályafutása alatt egyszer sem tudott kitűnni a középszerből, és sajnos a World of Darkness-univerzumban játszódó vérfarkasos címük sem fogja elhozni az áttörést.

Itt a Werewolf: The Apocalypse utolsó előzetese

Indulhat a (vér)farkasokkal táncolás, hiszen megérkezik a minap megérkezett a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood, amihez most be is futott az ilyenkor szokásosnak mondható launch trailer.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Február első hetében ellátogathatunk a World of Darkness univerzumába, hogy ökoterrorista farkasemberként szálljunk szembe a nagyvállalatokkal, de ha úgy tetszik, japán démonokra is vadászhatunk a Nioh 2 új portjaival.

Werewolf: The Apocalypse - a farkas három alakja

A Földanya veszélyben van, az őt pusztító emberek és a gonosz Wyrm útjában pedig kizárólag Cahal áll. Cahal azonban vérfarkas, ami azt jelenti, három különböző alak is a rendelkezésére áll, hogy szétcsapjon az ellenségei között.

Videónaplót kapott a Werewolf: The Apocalypse

Kevesebb, mint két hét választ el minket a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood megjelenésétől, így a fejlesztők időszerűnek látták, hogy egy videónapló-sorozat keretében meséljenek arról, milyen lesz vérfarkasnak lenni.

Werewolf: The Apocalypse - itt az első gameplay

Végre valódi mozgás közben is láthatjuk a World of Darkness univerzumában játszódó Werewolf: The Apocalypse - Earthbloodot. Sok lopakodás és véres harc vár az ökoterrorista vérfarkasokra.

Werewolf: The Apocalypse - rövid ízelítő érkezett

A World of Darkness univerzumában játszódó Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is kapott egy friss előzetest. A játékban az ökoterrorista vérfarkasok felveszik a harcot a környezetromboló nagyvállalatokkal.