GreedFall PC, PS4, XBOXONE

A Spiders új RPG-je egy olyan szigetre kalauzol el minket, amely a 17. század Európáját idézi. A barokk stílus mágiával és szörnyekkel keveredik.
1654013400

Hat játékkal kezdi a júniust az Xbox Game Pass

Illetve pontosabban nyolccal, hiszen a hónap első felében érkező címek egyike egy gyűjtemény: a Ninja Gaiden: Master Collection. Ezen túl befut az Assassin's Creed: Origins és a For Honor is.
1624539600

Június végén érkezik a GreedFall új kiegészítője

A Spiders csapata a minap megerősítette, hogy június utolsó napján lesz elérhető a vadonatúj sztorikiegészítő a GreedFallhoz, amivel együtt a next-gen frissítés is élesedik majd PS5-ön és Xbox Series X/S-en.
1609426800

Íme, a PlayStation Plus januári kínálata

Erősen indítja az új évet a Sony a PlayStation Plus aktuális felhozatalával, hiszen a PlayStation 5-tulajok ezúttal is három játékkal bővíthetik a gyűjteményüket, de PS4-en is két remek játék üti majd az előfizetők markát.
1606892400

Újabb tizenkilenc játék az Xbox Game Passben

A novemberi bővítés nem volt kispályás, de az Xbox Game Pass decemberben sem aprózza el a dolgokat: tizenkilenc új játékkal bővül a szolgáltatás, köztük a Controllal és a DOOM Eternallal.
1606474800

GreedFall - új tartalmak és next-gen frissítés

Az új konzolgenerációban is lesz rá okunk, hogy visszatérjünk Teer Fradee misztikus szigetére, ugyanis a Spiders csapata Xbox Series X-re és PlayStation 5-re optimalizálja az alkotását. Ezen felül pedig új kalandok is várnak majd ránk.
1596726000

Íme, a PlayStation Now augusztusi kínálata

Egyelőre a Sonynak nincsenek olyan ambiciózus tervei a PlayStation Now streamingszolgáltatásával, mint a konkurenciának a sajátjával, de azért ők is lelkesen bővítik hónapról hónapra a kínálatban szereplő játékokat.
1596723000

GreedFall - túl az egymillión

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a tavaly megjelent RPG, a GreedFall, ugyanis a Spiders fejlesztőstúdió játékának az eladásai átlépték az egymilliós határt. A készítők Twitteren mondtak egy rövid köszönetet ezért a rajongóiknak.
1572004800

Komoly sikereket ért el a Focus Home Interactive

Mind a GreedFall, mind pedig az A Plague Tale: Innocence remekül kapta el a rajtot, így nem csoda, hogy a kiadó is kiemelkedően jól teljesített az elmúlt félév során, és 80 százalékkal múlta felül az előző évi eredményeit.
1571506140

GreedFall teszt

Aligha akad olyan játék az utóbbi évekből, melyről nehezebb tesztet írni, mint a GreedFallról. Rendkívül sematikus játékmenet és elavult játékvezetési módszerek csapnak össze egy alig 40 fős csapat igazán monumentális álmaival.
1568624760

Brit toplista: az év rajtját produkálta a Borderlands 3

Kapásból a brit toplista élén nyitott a Borderlands 3, ráadásul az év eddigi legjobb rajtját hozta össze a Gearbox játéka. Az már más kérdés, hogy a Borderlands 2 lényegesen több eladott példánnyal büszkélkedhetett anno.