Middle-earth: Shadow of War PC, PS4, XBOXONE

A 2014-es Shadow of Mordor folytatása.

Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

Lassan itt a karácsony, és a PlayStation Plus előfizetők még mindig nem tudják, mivel tudnak majd játszani a meghitt, ünnepi hangulatban. Ezen rögvest változtatunk!

A Warner Bros. levédette a Nemezis-rendszert

Nagy valószínűséggel marad a Middle-earth: Shadow of Mordor és Shadow of War kiváltsága a sok elismerést begyűjtő Nemezis-rendszer, ugyanis a kiadó már 2015-ben levédette a játékmechanikát.

Íme, a PlayStation Plus novemberi kínálata

A PlayStation 5 érkezésével a PlayStation Plus is változik egy kicsit: november közepétől válik elérhetővé a PlayStation Plus Collection, és már egy PS5-ös játék is bekerül a kínálatba.

Felsorakoznak az Xbox Game Pass júliusi játékai

Nyolc játék költözik a következő két hétben az Xbox Game Pass-szolgáltatások katalógusába: a felük a PC-sek és az xboxosok számára egyaránt elérhető, míg három számítógép-, egy pedig konzol-exkluzív.

Egy évvel később: Shadow of War

Az elmúlt egy évben rengeteg változáson esett át a Middle-earth: Shadow of War, pedig ritka, hogy egy alapvetően single player játékba ennyi energiát feccöljön a kiadó a megjelenése után. A definitív kiadás apropóján visszatértünk Középföldére.

Definitív kiadást kap a Shadow of War

A Warner Bros. Interactive bejelentette, hogy augusztus végén érkezik a Middle-earth: Shadow of War - Definitive Edition, amely az alapjáték mellett az összes megjelent DLC-t és frissítést tartalmazni fogja. Mikrotranzakciók nélkül.

Demót kapott a Shadow of War

Több mint fél évvel az alapjáték megjelenése után kipróbálható változatot kapott a Middle-earth: Shadow of War. A demóban a Núrn régió összes küldetését teljesíthetjük, és még orksereget is toborozhatunk.

Négy ingyen kipróbálható játék a hosszú hétvégére

A Rainbow Six: Siege mellett további három címet nyúzhatunk térítésmentesen egészen vasárnapig. Az Xbox One-osok a Fallout 4-nek, a PC-sek és a PS4-esek a Shadow of Warnak örülhetnek, de lesz még itt Torment: Tides of Numenera is.

Launch traileren a Shadow of War legújabb DLC-je

Mától megvásárolható a Middle-earth: Shadow of War legfrissebb kiegészítő csomagja, a Desolation of Mordor. Ezúttal Baranor kapitányként harcolhatunk az orkokkal, de Lithlad homokdűnéi sok egyéb veszélyt is tartogatnak.

Shadow of War - így indul a Desolation of Mordor

A hónap második felében érkezik a Middle-earth: Shadow of War utolsó fizetős DLC-je. A Desolation of Mordorban az alapjátékból ismerős Baranort irányítjuk, aki csapatával az élen egy teljesen új sivatagos régióba tart. Íme, a filmes intró!