Mordhau PC

Masszív 64 fős középkori csaták várostromokkal, véres és összetett közelharccal és lovassággal - mindezt belső nézetben.

A Mordhau-csapatba is bevásárolta magát a Tencent

Gőzerővel robog tovább a kínai óriásvállalat: a Tencent a minap bejelentette, hogy a Mordhau-t fejlesztő Triternion csapatába is bevásárolta magát.

Végre konzolokra is eltalál a Mordhau

Nagyot ment a Mordhau három évvel ezelőtt, azonban a játék csak PC-n volt elérhető. Hamarosan változik a helyzet, a készítők bejelentették a konzolos változatokat!

Mordhau - fényes jövő áll a lovagok előtt

A Triternion blogja szerint ugyanis hamarosan mindenkinek lehetősége lesz különféle rangokért harcolni, ráadásul ehhez új pályákat, balanszolt játékmenetet és több új játékmódot is ígérnek a fejlesztők.

Mordhau - túl az első millión

Az egyelőre kizárólag PC-n elérhető középkori játék kevesebb mint két hónap leforgása alatt túllépte az egymillió eladott példányt, és a Triternion tervei szerint még közel sem húzzák be a fékeket.

Mordhau teszt

Az idei év talán legnagyobb PC-s meglepetése lett a Mordhau, mely csendben, surranó pályáról robbant be váratlanul a Steam top 20-as listájába, és töltötte meg játékosok ezreinek életét véres darabolással és lantzenével.

Hamarosan itt a Mordhau, befutott a gépigény is

Ragadjunk kardot, fejszét, vagy pörölyt - hamarosan csatába indulhatunk a Mordhau véres hadszínterén! A középkori hadviselést belső nézetből tapasztalhatjuk majd meg a 64 fős online meccsek során. Befutott a dátum, gépigény és egy új trailer is.

Mordhau - brutális harcok várnak ránk

A középkor nyers és véres csatáit talán egyetlen játékban sem élhettük még át olyan intenzíven, mint a hamarosan megjelenő Mordhauban. Széthasított pajzsok, kettétört lándzsák, levágott végtagok és patakokban folyó vér a láthatáron.

Mordhau - ha csalódtál a For Honorben

A 64 fős középkori csatákra összpontosító Mordhau alig egy nap alatt zajos sikert aratott a Kickstarteren. A várostromok és a véres közelharc sok játékosnak megdobogtatta a szívét, pedig mostanában a műfaj kissé telített.