Impact Winter PC, PS4, XBOXONE

Egy aszteroidabecsapódás következtében jégkorszak köszönt a bolygóra, harminc napig kell túlélnünk a zord vadonban.
1522692000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Reméljük, kitart még a márciusi játékdömping termése, mert az április jóval soványabbnak ígérkezik! Ez már az első hét felhozatalán is érződik, inkább az ínyenceknek tudunk játékot ajánlani.
1498469400

Impact Winter teszt

Egy meteoritbecsapódás következtében a Föld felszíne lakhatatlanná vált. Rideg tél köszöntött a világra, szerencse, hogy sikerült búvóhelyet találnod. Egy túlélőcsoport tagja lettél, de már úton a segítség. Harminc napig kell kihúznod valahogy.
1495443600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzták a május végét a kiadók, úgyhogy mindenképpen érdemes feltúrni a heti játékmegjelenési listánkat! De komolyan, még a Wii U-ra is érkezik egy játék, a Darksiders régóta várt portját kapják meg a konzol tulajdonosai.
1495353634

Ilyen lesz az Impact Winter fagyos világa

A Mojo Bones alkotásában egy aszteroidabecsapódás következtében új jégkorszak köszönt be a Földön, egy maroknyi túlélő pedig egy templomban talál menedéket. Harminc napig kell kihúzniuk valahogy, aztán jön a segítség.
1491292813

Egy hónapot csúszik az Impact Winter

A Mojo Bones játékában egy aszteroida-becsapódás után jégkorszak köszönt be a bolygóra. Harminc nap múlva jön a segítség, addig kell túlélnünk valahogy. Sajnos azonban az Impact Wintert mégsem áprilisban próbálhatjuk ki.