Has-Been Heroes PC, PS4, SW, XBOXONE

A Trine-trilógiát is készítő Frozenbyte legutóbbi játéka érdekesen keveri a Plants vs. Zombies vonalat a rougelike stílussal.
1492507380

Has-Been Heroes teszt

A királyság egykor ünnepelte legendás bajnokait. Az időközben majdnem teljesen elfeledett hősökre azonban vár még egy komoly feladat. Természetesen nem tudnak nemet mondani a király hívószavának.
1491230460

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Határozottan sűrűnek ígérkezik ez a hét, többek között egy olyan játék is érkezik majd, ami nemigen kapott kilenc pontnál rosszabb értékelést a nemzetközi sajtóban. Nézzük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!
1490627820

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A március vége viszonylag csendesen telik majd, ami persze nem jelenti azt, hogy ne tartogatna néhány érdekességet a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánk!
1485673200

Március végén jön a Has-Been Heroes

Bő két hete jelentette be a Frozenbyte az új játékát, a Has-Been Heroest, nemrég pedig már a megjelenési dátumot is megosztották. Szerencsére nem kell sokat rá várni, március végén tolhatjuk is.
1484321400

Has-Been Heroes - a Trine fejlesztőinek új játéka

Új játékot mutatott be a Frozenbyte, amelyben ezúttal is három hőst irányítva kell megváltanunk a világot. A cím PC, PS4 és Xbox One mellett Nintendo Switchre is megjelenik.