Surviving Mars PC, PS4, XBOXONE

Városépítő stratégia a Marson - a Tropico fejlesztőitől.
Típus:

Folytatást kap a Surviving Mars

Surviving the Aftermath néven kap folytatást a Haemimont Games és a Paradox kolóniaépítős játéka. A kiadó egy rövid teasert is bemutatott, ezzel készülve a PDXCON-on esedékes teljes leleplezésre.

A Surviving Mars az Epic következő ingyenes játéka

Megérkezett az Epic Games Store heti ajándéka, az üzlet üzemeltetői pedig szokásukhoz híven már azt is elárulták, hogy milyen ingyenes játékra számíthatunk a jövő héten.

Humble Monthlyban a Kingdom Come: Deliverance

Melyhez kapásból hozzácsapják még a Surviving Marsot is, szóval a júliusi után az augusztusi ajánlat is meglehetősen vonzónak ígérkezik. Ráadásul időközben még egy konzolos akciót is találhatunk a Humble Bundle oldalán.

Xbox One-ra költözhetnek a Paradox-játékok modjai

A Paradox Interactive játékaiban mindig is fontos szerepet kaptak a modok, a konzolos portoknál ez azonban kiaknázatlan maradt. A Paradox Mods platform segítségével a modderek mostantól Xbox One-on is megoszthatják a munkáikat.

Surviving Mars - indul az űrverseny

Space Race címmel bejelentették a Surviving Mars első nagyobb kiegészítőjét, amely még idén befut 12 dolláros áron. A csomagban egy igazi űrversenyben vehetünk részt, a tét: a Mars korlátozott erőforrásai.

Surviving Mars - indulhat a kolonizálás!

Tegnap óta elérhető a Tropico-sorozat és a Victor Vran fejlesztőjének legújabb városépítő címe, a Surivivng Mars. A Haemimont Games ezúttal a vörös bolygóra repít bennünket, ahol az építkezés terhei mellett a zord körülmények is bekavarnak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvégének nézünk elébe, játékra tehát bőven lesz időnk, és szerencsére úgy tűnik, a kiadók sem hagytak minket megjelenések nélkül. Lássuk a heti felhozatalt!

Márciusban landol a Surviving Mars

A Tropico fejlesztői jelenleg egy Marson játszódó stratégián dolgoznak. A játékban egy kolónia felvirágoztatása lesz a feladatunk, de nem lesz sima menet, lévén elég zordak a körülmények a vörös bolygón. Pontos dátum érkezett.

GC 2017: Surviving Mars - a vörös bolygó veszélyei

A Surviving Mars a Tropico-sorozat fejlesztőinek új városépítő stratégiája, ahol ezúttal a vörös bolygón kell egy élhető kolóniát felhúznunk. Ám az ellenséges környezetben a legkisebb hiba is végzetes lehet.

Surviving Mars - városépítés a vörös bolygón

A Tropico-sorozatról elhíresült Haemimont Games csapata újra városépítős stratégián dolgozik, ám banánköztársaság helyett ezúttal egy marsi kolóniát kell felvirágoztatnunk. A Surviving Mars jövőre landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.